Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κόστισε 8 ευρώ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Το προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κόστισε...

Το σποτ εικονογραφεί το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Μια πιτσιρίκα κάνοντας ποδήλατο στη γειτονιά της συνειδητοποιεί πως μια σειρά από φύλακες της φράζουν ανεξήγητα τους δρόμους. Κάποια στιγμή παίρνει θάρρος, υψώνει ανάστημα και σημαδεύει με τη σφεντόνα της τους φύλακες. Εκείνοι νιώθοντας άτρωτοι δεν δίνουν σημασία, ωστόσο δεν έχουν λάβει υπόψιν τους την υποστήριξη που θα βρει η μικρή… Το σποτ εικονογραφεί το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Το σποτ γυρίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή του Περιστερίου, μια υποβαθμισμένη περιοχή δίπλα στον Κηφισό. Πρωταγωνιστεί η μικρή Αναστασία, η νεαρή Ματίνα και μέλη κ φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλες κ όλοι τους προφανώς συμμετέχοντας εθελοντικά. Το κόστος παραγωγής δεν ξεπέρασε το ποσό των 8€. Τη δημιουργία του σποτ υπογράφει η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms.

Η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms είναι μια ανεξάρτητη κινηματογραφική συλλογικότητα που ξεκίνησε το καλλιτεχνικό της ταξίδι το 2006. Αποτελείται από τους Axel & Δήμο Καπόγιαννη και τον Θάνο Καρβούνη, οι οποίοι εναλλάσσουν μεταξύ τους τους ρόλους σκηνοθέτη, σεναριογράφου κ μοντέρ. Στο portfolio της βρίσκονται μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους που διακινούνται κυρίως μέσω internet, οι οποίες ωστόσο συχνά προβάλλονται σε κινηματογραφικά / πολιτιστικά φεστιβάλ, εργατικές λέσχες και πολιτικά στέκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις