Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας και γιος ζουν με νέες καρδιές - Ο μικρός Αλέξανδρος από την Πάτρα που συγκίνησε το πανελλήνιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πατέρας και γιος ζουν με νέες καρδιές - ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων, έλαμψε στην Πάτρα

Στην ίδια φωτογραφία 3 άνθρωποι που οι λέξεις δωρεά οργάνων, έχουν αλλάξει τη ζωή τους. Μόνο στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου Ιωάννου χτυπούν δύο νέες καρδιές. Το δυνατό, ζωηρό και πάνω από όλα υγιές 8χρονο αγόρι, του οποίου η ζωή πριν από 4 χρόνια κρεμόταν από μια κλωστή, είναι η τρανταχτή απόδειξη για το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων. Ο πατέρας του τον κρατάει στην αγκαλιά του και πλέον βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο πρώτος χτύπος της νέας καρδιάς του μικρού Αλέξανδρου ακούστηκε στις 3 Απριλίου του 2015. Ομως και ο πατέρας του, ο κ. Θωμάς Ιωάννου, είχε υποβληθεί και αυτός (το 1998) σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Κάποιοι έδωσαν και κάποιοι κέρδισαν τη ζωή

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩΣΕ 6 ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ 6 ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δίπλα στον πατέρα και τον γιο που έχουν λάβει μόσχευμα ένας άλλος άνθρωπος. Ένας ήρωας όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι. Ένας πατέρας που το 2006 πήρε μια απόφαση που έσωσε τη ζωή 6 ανθρώπων, δωρίζοντας τα όργανα του γιου του, που κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός. Ο κ. Νίκος Σπαής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ ευχαριστεί και την τύχη του που βρέθηκε δίπλα σε ικανότατους γιατρούς.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗ

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην τιτάνεια προσπάθεια που έγινε για να βρεθεί μια νέα καρδιά για τον Αλέξανδρο, ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης. Ο γιατρός στον οποίο οφείλονται πολλά...

 

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και ειδικότερα στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, μια εκδήλωση που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ότι αφορά στη δωρεά οργάνων. Με μια σύντομη εξέταση και λήψη σίελου μπορεί κανείς να μπει στη λίστα και μελλοντικά να σώσει έναν άνθρωπο.

Με σύνθημα «Μη μείνεις θεατής» υγειονομικοί φορείς της περιοχής πρωτοστατούν στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας για τη δωρεά συμπαγών οργάνων, μυελού των οστών, αίματος και των παραγώγων του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις