ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παντελής Τζαμαλής: Ο Πατρινός Dj που υπέγραψε συμβόλαιο και πλέον εργάζεται στην Google

Παντελής Τζαμαλής: Ο Πατρινός Dj που υπέγραψε συμβόλαιο και πλέον εργάζεται στην Google
Πομώνης Γιάννης

Οι σπουδές του είναι στον τομέα του προγραμματισμού Η/Y και την A.I.

Συμβόλαιο με την Google για τη δημιουργία ενός εργαλείου Open Source σε συνεργασία με την JBoss (Red Hat), υπέγραψε πρόσφατα ένας νεαρός πατρινός. Ο Παντελής Τζαμαλής, περισσότερο γνωστός για τα πολλά και μεγάλα Dj Set στα οποία έχει συμμετάσχει, έκανε το όνειρο κάθε προγραμματιστή Η/Υ πραγματικότητα. Πλέον θα εργάζεται για συγκεκριμένα projects ως developer, στον διαδικτυακό κολοσσό.

Ο Παντελής Τζαμαλής θα εργάζεται απομακρυσμένα για την Google. Σε μια γνώριμη λογική απομακρυσμένης εργασίας, developers ανα τον κόσμο, εργάζονται πάνω σε συγκεκριμένα projects. Η δουλειά τους αφορά ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Ο Π. Τζαμαλής με σπουδές στην τεχνητή νοημοσύνη και την εκμάθηση των μηχανών, έχει γράψει ατέλειωτες γραμμές κώδικα για διάφορες εφαρμογές.

Αυτές τις ημέρες ο κ. Τζαμαλής εργάζεται πάνω σε ένα open source tool το οποίο πρέπει να παραδοθεί πλήρως λειτουργικό σε συγκεκριμένο χρόνο. Τα open source tools είναι εργαλεία ανοιχτού κώδικα τα οποία διατίθενται δωρεάν στους χρήστες του διαδικτύου και επιδέχονται αρκετών τροποποιήσεων, προσθηκών και άλλων ώστε να εξυπηρετήσουν μια ανάγκη.

Σχόλια

Ειδήσεις