Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βομβαρδισμένο τοπίο ο δρόμος Πλατανίου - Πιτίτσας που οδηγεί στο χιονισμένο Παναχαικό

Πάτρα: Βομβαρδισμένο τοπίο  ο δρόμος Πλα...
Ξανάλατος Νίκος

Δεκάδες καταγγελίες το Σαββατοκύριακο από οδηγούς που έπεσαν θύματα των κρατήρων

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στο Παναχαϊκό όρος και το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεκάδες Πατρινοί επέλεξαν μαζί με τις οικογένειες τους να απολαύσουν την χιονισμένη φύση. Η διαδρομή προς τις ανεμογεννήτριες και την Πιτίτσα ήταν αναγκαία να γίνει και δεν λίγοι αυτοί που κυριολεκτικά το μετάνιωσαν.

Είχαν να αντιμετωπίσουν ένα δρόμο με δεκάδες λακκούβες, η μικρότερη σε μέγεθος μικρού κρατήρα, ενώ σε πολλά σημεία η όδευση του έργου ύδρευσης του Δήμου Ρίου από τις γεωτρήσεις της Πιτίτσας, εχει εμφανίσει καθίζηση.

Πολλοί έπεσαν μέσα στους κρατήρες, ένα τζιπ έπαθε ζημιά όταν «χάθηκε» από την επαφή του με την καθίζηση, ενώ δεκάδες άλλοι οδηγοί όπως μας καταγγέλλουν, αναγκάστηκαν να κάνουν επικίνδυνους χειρισμούς για να γλιτώσουν.

Ο Δήμος Πατρέων θα πρέπεό να σπεύσει άμεσα προς αποκατάσταση  του οδοστρώματος ενός δρόμου που οδηγεί σε μια περιοχή, με τεράστια επισκεψιμότητα τον χειμώνα, ώστε να μην έχουμε χειρότερα από τις υλικές ζημιές και τον φόβο των οδηγών και των επιβατών, που είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις