Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: "Τραμπούκικη επίθεση μελών του ΚΚΕ στον Γιώργο Ρώρο"

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: "Τραμπούκικη επίθεση...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει τα εξής: "Σχετικά με την τραμπούκικη επίθεση μελών του ΚΚΕ στον Γιώργο Ρώρο

Χθες, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των απαγχονισθέντων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στα Υψηλά Αλώνια, που διοργανώθηκε από την Δημοτική Αρχή, μέλη του ΚΚΕ δεν δίστασαν να προκαλέσουν φραστικό επεισόδιο σε βάρος του υποψήφιου Δημάρχου και μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργου Ρώρου.

Για ακόμα μία φορά έγινε έκδηλο το πολιτικό μίσος που καλλιεργούν συστηματικά κάποιοι για την κυβέρνηση της Αριστεράς παραβιάζοντας συνεχώς όχι μόνο άτυπα πρωτόκολλα πολιτικής συμπεριφοράς αλλά την ίδια την ηθική της Αριστεράς για την οποία κόπτονται.

Η απουσία του δημάρχου από το αναπτυξιακό συνέδριο με ομιλητή τον Πρωθυπουργό, οι χαριεντισμοί λίγο αργότερα με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη, η καθ΄ υποβολή καταγγελτική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για την κομματική ομιλία του κ. Τσίπρα ενόψει Ευρωεκλογών αλλά και το σχεδιασμένο χθεσινό επεισόδιο στην εκδήλωση καταδεικνύουν ότι το ΚΚΕ και η κομματική του δημοτική παράταξη που και με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δημοτική αρχή έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, όχι μόνο μονοπωλώντας τους αγώνες της Αριστεράς αλλά και εφαρμόζοντας τραμπούκικες μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές.

Τους πληροφορούμε όμως ότι την ιστορία και τους αγώνες των Αριστερών και δημοκρατικών ανθρώπων του λαού μας δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.

Τις συνέπειες της συγκεκριμένης πολιτικής τους πιστεύουμε ότι τις έχουν δει επανειλημμένα με τα εκλογικά τους ποσοστά σε όλες τις εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων δεκαετιών.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολλών βήμα-βήμα με προσήλωση στο στόχο μας για Δημοκρατία, Ισότητα, Αλληλεγγύη, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνικό Κράτος, όλα όσα το ΚΚΕ υποτιμά, συνταυτιζόμενο, κατά περίεργο τρόπο, με τις απόψεις και θέσεις των πιο συντηρητικών κύκλων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις