Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ, ΚΟΣΜΙΚΟ OPENING TOY ISLAND ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ, ΚΟΣΜΙΚΟ OPENING...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Βίσση, ο Πάρης κι ο Χρύσανθος

Καλοκαιρινή αύρα στην λεγόμενη αθηναική Ριβιέρα χάρη στο opening του ξακουστού Island το βράδυ της Πέμπτης. Κοσμοσυρροή, βεγγαλικά, εκρηκτικοί χορευτές με αναπάντεχες αμφιέσεις μετέδωσαν χαρά και αισιοδοξία. Με οικοδεσπότη το Χρύσανθο Πανά, γνωστά και λαμπερά πρόσωπα έδωσαν το παρόν, ενώ ανακοινώθηκαν εβδομαδιαία καλοκαιρινά parties.

 

Aννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάρις Κασιδόκωστας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη, Φανή Σαραντοπούλου κ.α. έσπευσαν στο event. Ο φακός «συνέλαβε» και το σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβαννίδη που εργαζόταν στα μέρη μας και είχε οικογενειακούς δεσμούς με την Πάτρα αλλά και τον Γιώργο Παπαλέξη, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου κοσμημάτων Zolotas με τις πατρινές ρίζες. Η σύζυγος του Πανά, διαπρεπής σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Σύρακα ήταν επίσης εκεί.

Hawaiian Dream κάθε Πέμπτη και La Luz κάθε Κυριακή. Στις 29 Μαΐου θα πραματοποιηθεί το Athens Riviera Fireworks Festival, το καθιερώμενο εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων. Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο Island Dine Wednesdays φιλοξενώντας καθε εβδομάδα ένα διαφορετικό διακεκριμένο Έλληνα chef, όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Γκίκας Ξενάκης, o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Παρίκος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, και άλλοι που θα παρουσιάζουν κάθε φορά διαφορετικό menu. Το Island υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι και μεγάλα ονόματα djs σε parties παγκοσμίου ενδιαφέροντος, όπως Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Mariano, Merk & Kremont, Roger Sanchez.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View