Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ: Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ 11/5 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ: Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ «...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H diva σε επετειακά κέφια

Αυτό το Σάββατο 11  Μαίου, προμηνύεται μεγάλο ξεφάντωμα στο Apotheosis Stage, καθώς η Harris The Events του Χάρη Παναγόπουλου υποδέχεται την αγαπημένη ντίβα του λαικού και ποπ τραγουδιού Καίτη Γαρμπή, η οποία γιορτάζει άκρως ανανεωμένη τα 30χρονα της δισκογραφικής της διαδρομής. Με την χαρακτηριστική και τόσο οικεία βραχνάδα της φωνής της, τα χιλιοτραγουδισμένα της σουξέ, τα καταπράσινα μάτια και τα υπέροχα πόδια της θα μας ξεσηκώσει μέχρι πρωίας στο πρόγραμμα «Aυτό το πάρτυ που θέλω»!

 

Μεγάλη σούπερ σταρ των 90s, η «Καιτούλα» καταφθάνει με όλα της τα τραγούδια και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά. Από το 1989 έχει πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πεντάγραμμο και σε μεγάλους χώρους διασκέδασης. Εχει στο ενεργητικό της χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια albums, δεκάδες διαχρονικά hits, πάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων και εκατοντάδες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όντας μια από τις πιο εμπορικές ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Οι επιτυχίες «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα»,«Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Αρχίζω Πόλεμο», «Δώρο Θεού», «Το Κάτι», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Ανεμοδαρμένα Ύψη» την ακολουθούν πάντα. Μάλιστα πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τον καλλιτεχνικό της πυγμαλίωνα, το Φοίβο ως η πλέον διαχρονική του μούσα. Το πρώτο τους single, «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο YouTube views σε μικρό χρονικό διάστημα.

H ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ

 

Λόγω της επικαιρότητας, θυμίζουμε πως η Καίτη Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον της Ιρλανδίας το 1993 τραγουδώντας «Ελλάδα, χώρα του φωτός». Κατέκτησε την ένατη θέση και έκανε αίσθηση με την τιρκουάζ τουαλέτα Celia Kritharioti με τα super sexy ανοίγματα στο πλάι. Η τότε συμμετοχή έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο λόγω της παρουσίας της τραγουδίστριας αλλά και για το μοναδικό ρεκόρ  της εστίασης του φακού αποκλειστικά στο πρόσωπο για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

 

 

Η  καλλιτέχνιδα είναι παντρεμένη με το συνάδελφό της Διονύση Σχοινά, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στο πολύκροτο σόου «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά την Πρωτοχρονιά του 1997. Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ έχουν έναν 20χρονο γιο.

Στο πάρτι του σαββατόβραδου στην Πάτρα η Καίτη Γαρμπή θα σβήσει τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας μαζί με όλους μας. Στο πλευρό της θα έχει και την περιζήτητη πατρινή μπάντα των Alcatrash. Η άφιξή της εντάσσεται στην πανελλήνια περιοδεία «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω»!

 

 

*Εναρξη μετά τις 23.30 μ.μ.  Πληροφορίες-κρατήσεις: Harris Panagopoulos-Event Planner

T: 2613 026.323 & 6937 144344

harristheevents.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View