Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι Καλλιπάτειρες ενίσχυσαν τη «Φλόγα»

Για τέταρτη χρονιά «αγκάλιασαν» οι πατρινοί το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του τοπικού παραρτήματος του γυναικείου αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα». Η λαμπερή πρόεδρος Κατερίνα Παναγοπούλου πλαισιωμένη από τις εξ Αθηνών κυρίες της διοίκησης Εμυ Λιβανίου -Ζησιοπούλου και Σίσσυ Παπαγεωργίου, καλωσορίστηκε με ενθουσιασμό από την συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη και όλα τα μέλη και τους φίλους της «Καλλιπάτειρας» στην πόλη μας. Η αίθουσα Β1 του νέου λιμανιού το περασμένο σαββατόβραδο ήταν κατάμεστη από πολιτευτές, εκπροσώπους των τοπικών αρχών αλλά και του επιχειρηματικού, επιστημονικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

 

Κατέφθασαν επίσης από την πρωτεύουσα τα  μέλη Ελενα Κουλαουζίδου, Ξένια Κούρτογλου, η συντονίστρια του Ηρακλείου Κρήτης Μαρία Αντωνακάκη με τις συμπατριώτισσές της Αντωνία Κορνηλάκη, Αργυρώ Χάινάκη, Νίνα Βολονάκη ενώ παρευρέθηκε και η Σοφία Βαρουξή, σύζυγος του εκδότη της εφημερίδας «Πατρίς» του Πύργου Ηλείας.

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πάντα εντυπωσιακή, με  cocktail dress από μαύρη δαντέλα, αποδέχθηκε με χαρά και συγκίνηση τιμητικά αναμνηστικά από το Επιμελητήριο Αχαίας και την Περιφέρεια για τη φιλανθρωπική της δράση αλλά και τη συμβολή του αείμνηστου συζύγου της στο λιμάνι και την τοπική οικονομική ανάπτυξη. Με το πιο γλυκό χαμόγελο πάντως αποδέχθηκε τις ζωγραφιές των παιδιών της «Φλόγας», την οποία και ενίσχυσε η εκδήλωση. Όπως επισήμανε η κ. Παναγοπούλου πέρα από κόμματα και παρατάξεις αυτό που μετράει είναι να αγαπάς και να προσφέρεις στην πατρίδα σου και αυτό πρεσβεύει η Καλλιπάτειρα έχοντας πλέον εξαπλωθεί σε 17 παραρτήματα με 4.500 γυναίκες –μέλη.

Η βραδιά περιλάμβανε επίσης βράβευση και τιμητική αναφορά στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Nίκο Ηλιόπουλο, δείπνο βασισμένο σε ντόπια υλικά, κόψιμο βασιλόπιτας και λαχειοφόρο αξιόλογων δώρων στα οποία συνέβαλαν πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα της Πάτρας. Η  κ. Μανουσάκη αναφέρθηκε αναλυτικά στους χορηγούς της βραδιάς και σε όλους τους υποστηρικτές ενώ στο φινάλε τραγούδησε η γνωστή swing ερμηνεύτρια Πένυ Μπαλτατζή με τη συνοδεία της μπάντας της. Δείτε φωτογραφίες.

 

*Το μενού ετοίμασε το «Φασόλοι» ενώ τα γλυκίσματα το Max Perry. Μεγάλοι χορηγοί ήταν Kreosis, Loux, Blue Land Real Estate, Χονδραλής Ευθύμιος Πλαστικός Χειρουργός, Λυσίας Law Firm, Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Φαρμακείο Απ. Τέκος. Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και του Επιμελητηρίου Αχαίας. Τα μεγάλα δώρα για τους τυχερούς του φλουριού προσέφεραν η Superfast του γραφείου Μαρίας Φιλοπούλου και το κοσμηματοπωλείο Μέντης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View