Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις των χρηστών Samsung - Κάνουν downgrade σε OREO 8

Αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσει...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι αλλαγές του ONE UI και το android 9 PIE προκαλούν αντιδράσεις

Οι πρόσφατες αλλαγές του ONE UI και το android 9 PIE στα κινητά Samsung έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις απο τους χρήστες. Τα σχόλια στο forum της δημοφιλούς εταιρείας δίνουν και παίρνουν και δεν είναι καθόλου κολακευτικά για την απόφαση των developers και τη σχετική υλοποίηση που καταργεί πλήθος χαρακτηριστικών στα smartphones της Samsung.

Οι περισσότερες αντιδράσεις έχουν να κάνουν με την επιλογή για κλείσιμο των εφαρμογών που τρέχουν στο background, που πλέον δεν υπάρχει. Δυσφορία έχει εκφραστεί επίσης και για την κατάργηση του VIDEO στο PRO MODE αλλά ακόμη και στην λιτή και για πολλούς παιδική απεικόνιση των εικονιδίων στο ONE UI.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους developers της Samsung εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο και εξαιτίας των πιέσεων του community να επανέλθουν -σε κάποιο μελλοντικό update- κάποιες λειτουργίες οι οποίες αφαιρέθηκαν στη λογική της μη χρήσης τους από πολλούς χρήστες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν downgrade το smartpone τους - με διάφορα εργαλεία που διατίθενται στο διαδίκτυο- ώστε να επιστρέψουν στην εκδοση android oreo και στο προηγούμενο UI της Samsung.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις