ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτός λειτουργίας τα Facebook, WhatsApp και Instagram

Εκτός λειτουργίας τα Facebook, WhatsApp και Instagram

Σε Ελλάδα και άλλες χώρες

15:15 Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και αρκετή ώρα το Facebook για πολλούς χρήστες, σε διάφορες χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Αναφορές διακοπής εντοπίζονται επίσης από τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδά κ.α. Το τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει και τα συνδεόμενα με το Facebook κοινωνικά δίκτυα WhatsApp και Instagram, για τα οποία επίσης διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα ή πλήρης αδυναμία σύνδεσης.

Οι χρήστες αναφέρουν το πρόβλημα στο Twitter και σε άλλα μέσα, και το #FacebookDown είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο hashtag μεταξύ των χρηστών στην Ελλάδα. Αντίστοιχες αναφορές γίνονται και μέσω #InstagramDown και #WhatsAppDown.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο μετρητή αναφορών Down Detector (downdetector.com/status/facebook), τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες διεθνώς, αφορούν κυρίως τη ροή των αναρτήσεων (timeline, 57%), την σύνδεση (21%), ενώ κάποιοι έχουν πλήρη αδυναμία να δουν το Facebook (20%)

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

.......

Το Facebook έπεσε! Πολλοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωση του κόσμου.

Πολλά είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται με την σύνδεση των χρηστών στο Facebook και θυμίζουμε ότι είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα...

Σχόλια

Ειδήσεις