Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν & τον Ρέιφ Φάινς

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν ετοιμάζει νέα ...

Το φιλμ θα εκτυλίσσεται στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας

Nέα ταινία ετοιμάζει ο 58χρονος Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης από την Όμαχα της Νεμπράσκα που έλκει την καταγωγή του από το Αίγιο, Αλεξάντερ Πέιν. Το καινούργιο φιλμ του όπως αναφέρει το flix.gr, θα λέγεται «The Menu» και θα συνδυάζει την κωμωδία με το θρίλερ, με φόντο τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

Μπορεί το φιλόδοξο αλλά μάλλον αποτυχημένο «Downsizing» που είδαμε και στην Πάτρα στις αρχές του 2018 με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον, να αποδείχθηκε κατώτερο των (υψηλών) προσδοκιών που κριτικοί και κοινό έχουν από τον ταλαντούχο και 2 φορές βραβευμένο με Όσκαρ σεναρίου Αλεξάντερ Πέιν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ανυπομονησία δεν είναι μεγάλη για την ολοκαίνουρια ταινία του σπουδαίου δημιουργού ταινιών όπως τα υπέροχα φιλμ «Sideways - Παγίως», «Σχετικά με τον Σμιντ», «Οι Απόγονοι» και «Nebraska».

Ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης που τον έχουμε δει και στην Πάτρα τον τελευταίο καιρό μαις και η γυανίκα του είναι από το Αίγιο και είναι μπαμπάς ενός μικρού παιδιού, είχε ανακοινώσει διάφορα σχέδια ως πιθανή επόμενη ταινία του, ανάμεσά τους και το «The Burial» και ένα σενάριο του Τζέιμς Αϊβορι, όμως όλα δείχνουν ότι αυτά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα για χάρη του «The Menu», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Νοέμβριο.

Το σενάριο θα υπογράψουν οι Γουίλ Τρέισι και Σεθ Ράις και εκτυλίσσεται στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, ακολουθώντας ένα νεαρό ζευγάρι που ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί για να επισκεφθεί ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο διάσημος σεφ έχει ετοιμάσει ένα υπερπολυτελές μενού γευσιγνωσίας – και μαζί μ’ αυτό και μερικές σοκαριστικές εκπλήξεις.

Η υπόθεση, η οποία περιγράφεται ως συνδυασμός κωμωδίας, θρίλερ και τρόμου, ακούγεται ιδανική για μια δηλητηριώδη σάτιρα και θα μπορούσε να ταιριάξει απόλυτα στο ύφος και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Πέιν να ισορροπεί το κωμικό με το δραματικό στοιχείο.

Ο Πέιν βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την Έμα Στόουν, φρέσκια από τον ερμηνευτικό θρίαμβο και την Οσκαρική υποψηφιότητα της «Ευνοούμενης» του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία αναμένεται να ερμηνεύσει το ένα μέλος του νεαρού ζευγαριού & τον Ρέιφ Φάινς του «Κουίζ σώου» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του «Άγγλου ασθενή», ο οποίος μοιάζει πάντοτε ιδανικός στο να αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά ελαφρώς διεστραμμένων χαρακτήρων, όπως σημειώνει το flix.gr. Ο Φάινς πρόκειται να υποδυθεί τον πειραγμένο σεφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight