Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλος εποχής για την εβδομαδιαία έκδοση του Down Town - Γίνεται μηνιαίο και κυκλοφορεί ένθετο σε εφημερίδα!

Τέλος εποχής για την εβδομαδιαία έκδοση ...

Από 6 Απριλίου με την εφημερίδα "τα Νέα"

Μία σημαντική αλλαγή κάνει στην κυκλοφορία του το περιοδικό  «Down Town» που θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα. Είναι η δεύτερη αλλαγή που συντελείται στο περιοδικό αφού κάποια στιγμή είχε αλλάξει την ημέρα κυκλοφορίας του από Πέμπτη σε Τετάρτη.

Τα τελευταία τρία χρόνια κυκλοφορεί χωρίς σταματημό και έχει κερδίσει και πάλι μια θέση στην καρδιά των αναγνωστών

 

 

Το περιοδικό «Down Town» γίνεται μηνιαίο από εβδομαδιαίο και επανακυκλοφορεί  με την εφημερίδα "Τα Νέά" την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Το νέο περιοδικό θα αλλάξει σχήμα με νέες διαστάσεις 24Χ33, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση, νέες ιδέες και «νέα θετική ματιά στην πραγματικότητα». Η θεματολογία περιλαμβάνει γαστρονομία, τέχνη, διακόσμηση, μόδα και ομορφιά, βιβλίο, ταξίδια και την «τέχνη της ζωής».

Το περιοδικό «Down Town» ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Νοέμβριου του 1995 από την ΙΜΑΚΟ, εταιρεία του Πέτρου Κωστόπουλου. Από τότε έγινε συνήθεια αρκετών Ελλήνων.

Τα οικονομικά προβλήματα της ΙΜΑΚΟ οδήγησαν το περιοδικό σε προσωρινό κλείσιμο. Τα τελευταία τρία χρόνια κυκλοφορεί χωρίς σταματημό και έχει κερδίσει και πάλι μια θέση στην καρδιά των αναγνωστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight