Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

H κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια

H κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια

Της Γεωργίας Ντάτσικα, στελέχους της ΝΔ

Καμία  παραχολογία δεν θα μπορέσει  να δώσει φιλί ζωής σε μια καταρρέουσα μνημονιακή κυβέρνηση  που  έχει ταυτόχρονα ως  χαρακτηριστικά της στοιχεία το ψέμα, την αναξιοπιστία και την ακραία υποτελή και εθελόδουλη στάση.

Σύντομα μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή κυοφορείται μέσα από τις ζυμώσεις της κοινωνίας στην ελληνική πολιτική ζωή , όπου  όλο το υπόλογο και πολιτικά ελεγχόμενο σύστημα της χώρας χρειάζεται πέταγμα στο καλάθι των πολιτικών απορριμμάτων. Και αυτό δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει από τους πολίτες, όσο και αν η κοινωνία μοιάζει προσωρινά   να μην  αντιδρά  συνολικά .

Καθώς κλείνει αυτή η πονεμένη τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, από τη μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση, τα αποτελέσματα είναι θλιβερά για αυτή τη χώρα. Θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα  για τους φόρους, για τα ψέματα τα οποία είπε, θα τον θυμόμαστε για τη συμφωνία των  Πρεσπών, και το πώς εκχώρησε τη μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα , θα τον θυμόμαστε για το διχασμό, για την πώρωση και το δηλητήριο που ρίχνει στην πολιτική ζωή, αλλά και για τον τρόπο με το οποίο ξέφτισε το δήθεν πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Τα δύο συμβάντα της τελευταίας εβδομάδας επιβεβαίωναν με τον πιο απόλυτο τρόπο την κατάρρευση και αυτού του μύθου. Οι Έλληνες πολίτες θα μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε ένα μεγάλο δημοψήφισμα, θα πούνε σε αυτή την κυβέρνηση φτάνει πια ως εδώ και θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο τις εξελίξεις για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και  στις Εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις