ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι συμμαθήτριες της Πένυς Σακοβέλη την αποχαιρετούν με μία φωτογραφία & συγκινητικά λόγια: Καλό ταξίδι Πρόεδρε

Οι συμμαθήτριες της Πένυς Σακοβέλη την αποχαιρετούν με μία φωτογραφία & συγκινητικά λόγια: Καλό ταξίδι Πρόεδρε

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 16/3 στο ναό της Αγ. Σοφίας Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της εκπαιδευτικού και υπεύθυνης της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια, Πηνελόπης (Πένυ) Σακοβέλη στα 59 της χρόνια. Οι συμμαθήτριες της θέλησαν με μια «χαμογελαστή» φωτογραφία να την αποχαιρετίσουν. Η Πένυ Σακοβέλη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στα 59 της μόλις χρόνια αφήνοντας πίσω δύο παιδιά τον Νικόλαο και την Εύη ενώ απαρηγόρητοι είναι και οι γονείς της Ιωσήφ και Ευανθία Σακοβέλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.

"Καλό ταξίδι αγαπημένη μας συμμαθήτρια....καλό ταξίδι Πρόεδρε...ήσουν μια αγωνίστρια...", έγραψαν πάνω από φωτογραφία από παλαιότερη, χαρούμενη συνάντησή τους, οι συμμαθήτριες και φίλες της εκλιπούσας.

Μερικά ακόμη από τα μηνύματα που γράφτηκαν, έλεγαν τα εξής συγκινητικά για την Πένυ Σακοβέλη:

Ursula Provizionatou: Πάντα μας μάζευε και ήμασταν χαρούμενες όπως σε αυτή την φωτογραφία τώρα θα μας μαζέψει για το τελευταίο αντίο και όλες μας θα προσευχηθούμε να έχει καλό παράδεισο. Καλό κουράγιο στα αγαπημένα της παιδιά και στους γονείς της.

Eleni Theodosi: Καλό ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου!

Maria Tsouni: Καλό ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια.!

Evi Valvi: Καλό ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια! Θα σε θυμάμαι πάντα όπως σε γνώρισα στα σχολικά μας χρόνια, χαρούμενη και λαμπερή, εκπληκτική μαθήτρια. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά, στους γονείς της και σε όσους της κράτησαν το χέρι στις δύσκολες ώρες της.

Eleni Marinaki: Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της & στους γονείς της.

Σχόλια

Ειδήσεις