ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Κώστας Φαλελάκης: «Η μητέρα μου μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Η αδελφή μου την ακολούθησε»- ΒΙΝΤΕΟ

Κώστας Φαλελάκης: «Η μητέρα μου μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Η αδελφή μου την ακολούθησε»- ΒΙΝΤΕΟ

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ως καλεσμένος ο Κώστας Φαλελάκης ο οποίος εξομολογήθηκε λεπτομέρειες για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα αλλά και για την οικογένεια του.

«Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε "σ' αρέσει δε σ' αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί» ανέφερε ο ηθοποιός.

Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες

 

Ο Κώστας Φαλελάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και είπε πως έφυγε από τα Χανιά όταν ξεκίνησε η σχέση του με τον Μηνά. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε τι τον εξόργισε μετά το θάνατο του ηθοποιού.

«Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι "φύλλο και φτερό".

Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, και αποκάλυψε πώς ένας από τους σημαντικότερους ίσως λόγους που τον αγαπά για τη στάση που είχε απέναντι στην μητέρα του.

Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία

 

«Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Ο πατέρας μου ποτέ δεν σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο. Τη φρόντιζε και όταν πέθανε δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα 40 της είχαμε την κηδεία του… Έτσι την γνώρισα τη μητέρα μου. Υποτροπίασε λίγο μετά που γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή 9 χρόνια μικρότερη που ακολούθησε την «παράδοση» της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο.

Μεγάλωσα με αυτό τον φόβο: «Γιατί όχι σ’ εμένα;». Για αυτό ανέπτυξα έναν μηχανισμό εκλογίκευσης σπαστικό. Μερικές φορές μου έλεγε ο Μηνάς: «Αμάν με αυτή την τετράγωνη λογική σου. Δεν συζητιούνται όλα!»… Στην αμείλικτη κοινωνία του χωριού είσαι το «παιδί της τρελής». Δεν την λένε ψυχασθενή, την λένε έτσι. Ο πατέρας μου έκανε ό,τι μπορούσε και κράτησε την οικογένεια ενωμένη…», είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχόλια

Spotlight