ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 40 συλλήψεις στην Πάτρα το τριήμερο του Καρναβαλιού - Λίγα τα συμβάντα για την πυροσβεστική

Πάνω από 40 συλλήψεις στην Πάτρα το τριήμερο του Καρναβαλιού  - Λίγα τα συμβάντα για την πυροσβεστική
Μακρυγένη Ελευθερία

Ένας πρώτος απολογισμός

Πάνω από 40 συλλήψεις έκανε η αστυνομία στην Πάτρα από την τελευταία Παρασκευή της αποκριάς μέχρι την Καθαρά Δευτέρα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την πρώτη εκτίμηση προκύπτει ότι οι περισσότερες συλλήψεις αφορούν στο παρεμπόριο και στα ναρκωτικά και εν συνεχεία σε κλοπές.

Οι συλλήψεις έχουν γίνει από την Ασφάλεια Πατρών, την Άμεση Δράση, την Ομάδα ΔΙΑΣ και τα Αστυνομικά Τμήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις λόγω της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού ενισχύθηκαν με προσωπικό από αστυνομικές υπηρεσίες άλλων περιοχών.

Την ίδια ώρα σε επιφυλακή και με διεσπαρμένα οχήματα ήταν και η πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών ( Α΄Πυροσβεστικός Σταθμός κ.α.).

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό το Καρναβάλι ήταν από τα πιο ήσυχα για την πυροσβεστική. Τα περισσότερα συμβάντα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν οι εγκλωβισμοί σε ασανσέρ. Σαφώς λιγότερα από άλλες χρονιές ήταν τα περιστατικά φωτιάς σε κάδους απορριμμάτων καθώς ήταν μόνο δύο.

Σε φωτιά σε καφετέρια στο κέντρο επενέβη έγκαιρα η πυροσβεστική ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας. Από τον χώρο που εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε έβγαιναν καπνοί και αντιμετωπίστηκε άμεσα.

"Ήταν ένα ήσυχο καρναβάλι με λίγα συμβάντα , λιγότερα ίσως και από τα συνήθη" αναφέρει στο thebest.gr ο Διοικητής της ΠΥ στην Αχαΐα Νίκος Ρουμελιώτης.

 

Σχόλια

Ειδήσεις