ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο της φιλολόγου Ζωής Λάγιου - Αύριο η κηδεία της

Ανείπωτη θλίψη  στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο της φιλολόγου Ζωής Λάγιου - Αύριο η κηδεία της

Τι λένε συνάδελφοί της στο thebest.gr

Ανείπωτη είναι η θλίψη στο 10ο Γυμνάσιο της Πάτρας και γενικότερα στην εκπαιδευτική κοινότητα για τον ξαφνικό θάνατο της διευθύντριας του σχολείου, Ζωής Λάγιου, που έφυγε από τη ζωή στα 55 της χρόνια.

Μέχρι χθες ήταν στο σχολείο με τους μαθητές της

 

Η φιλόλογος ήταν διευθύντρια του σχολείου τα δύο τελευταία χρόνια ενώ μέχρι και χθες ήταν παρούσα στο σχολείο της, στην τάξη και στους μαθητές της, αφού δεν  φαινόταν να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Φαίνεται όμως σύμφωνα με πληροφορίες ότι η καρδιά της, την "πρόδωσε".

Πένθος στο 10ο Γυμνάσιο της Πάτρας- Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών η Διευθύντρια Ζωή Λάγιου

«Ήταν ένας ευγενικός και αγαπητός άνθρωπος που συνέβαλε πάρα πολύ στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας. Έχαιρε της εκτίμησης όλων μας και θα θυμόμαστε την ευγένεια που την χαρακτήριζε» ανέφερε ο υποδιευθυντής του σχολείου στο thebest.gr, Θωμάς Κουτρούμπας.

Σπ. Ψαρράς: "H εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί για την ξαφνική απώλεια της συναδέλφου Ζωής Λάγιoυ"

"Συντετριμμένη η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί για την ξαφνική απώλεια της συναδέλφου Ζωής Λάγιου. Υπήρξε άριστη εκπαιδευτικός και μητέρα. Το έργο της αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό Παράδεισο σεβαστή μου συναδέλφισσα, συναγωνίστρια και φίλη Ζωή", αναφέρει ο καθηγητής Σπύρος Ψαρράς.

Τα θερμά συλλυπητήριά της εκφράζει η ΔΑΚΕ Καθηγητών Αχαΐας, της οποίας είναι αντιπρόεδρος ο κ. Ψαρράς, στην οικογένεια της εκλιπούσης. Αποφασίστηκε το ΔΣ να παραστεί στην κηδεία της καθώς και να κατατεθεί στη μνήμη της χρηματικό ποσό στην Κιβωτό της Αγάπης.

Επίσης τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας. Το ΔΣ της Ένωσης θα παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσης ενώ στη μνήμη της θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό της Αγάπης.

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατό της εκπαιδευτικο΄θ εξέφρασε και ο δήμαρχος Πατρέων.

Η Ζωή Λάγιου ήταν παντρεμένη με τον βιοχημικό Ε. Φωτίου με τον οποίο είχαν αποκτήσει δυο  παιδιά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Σχόλια

Ειδήσεις