ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η χθεσινή συγκέντρωση Πελετίδη μέσα από 25 φωτογραφίες

Η χθεσινή συγκέντρωση Πελετίδη μέσα από 25 φωτογραφίες

Όλα όσα είδαμε

Χωρίς κομματικές σημαίες, θέτοντας στόχο εκλογή από την πρώτη Κυριακή και κάνοντας λόγο για "κουτοπόνηρα συμφέροντα" ζητώντας από τους ψηφοφόρους να "κλείσουν την πόρτα στους εχθρούς", ο Κώστας πελετίδη πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση.

Τοποθέτησε τους υπολοίπους υποψηφίους στην κατηγορία των εχθρών της Πάτρας, ενώ έδειξε παράλληλα διάθεση διεύρυνσης δίνοντας βήμα σε πρόσωπα που συντάσονται μαζί του.

Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε στο γήπεδο της ΕΑΠ, το οποίο ήταν κατάμεστο. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν και ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Σταύρος Τσακίρης, καθώς και ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός της "Τρισεύγενης", ενώ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την χθεσινή συγκέντρωση αναρτήθηκε στο facebook του Δήμου της Πάτρας.

Πρώτος αναφέρθηκε στο στόχο της πρώτης Κυριακής, ο βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος. Το ίδιο επανέλαβε στο χαιρετισμό της η Βίβιαν Σαμούρη, η οποία θα κατέβει όπως ανακοίνωσε με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κώστας Πελετίδης έκανε έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και έθεσε τους στόχους της επόμενης περιόδου.

Με τον Κώστα Πελετίδη η Βίβιαν Σαμούρη

Με τον Πελετίδη ο Βαγγέλης Κατσακούλης

Σχόλια

Ειδήσεις