ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: Στόχος η εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Πελετίδης: Στόχος η εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Θέλει να διπλασιάσει τις εκλογικές του δυνάμεις

Το στόχο της νίκης από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, βάζει ο νυν δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης». "Μπορεί ο Πατραϊκός Λαός να κλείσει από την πρώτη Κυριακή την πόρτα στους εχθρούς του", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πελετίδης κατά την ομιλίας του στην εκδήλωση στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Με τον Κώστα Πελετίδη η Βίβιαν Σαμούρη


Πρώτος αναφέρθηκε στο στόχο της πρώτης Κυριακής, ο βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος. Το ίδιο επανέλαβε στο χαιρετισμό της η Βίβιαν Σαμούρη, η οποία θα κατέβει όπως ανακοίνωσε με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα.

Κατά  τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κώστας Πελετίδης έκανε έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και έθεσε τους στόχους της επόμενης περιόδου.

Με τον Πελετίδη ο Βαγγέλης Κατσακούλης

 

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές η παράταξη Πελετίδη είχε λάβει 24.880 ψήφους και ποσοστό 25% και επομένως ο στόχος που έχει τεθεί για τον Μάιο, είναι να διπλασιάσει τις εκλογικές της δυνάμεις, ώστε να λάβει το 50%+1 των ψήφων και κερδίσει την αυτοδυναμία.

Επίσης, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η παράταξη της Βίβιαν Σαμούρη "Όλοι μαζί για την Πάτρα" είχε λάβει 2.385 ψήφους και ποσοστό 2,4%.

 

Πάτρα: Αυτή την ώρα η συγκέντρωση Πελετίδη στο γήπεδο της ΕΑΠ

 

Σχόλια

Ειδήσεις