Δείτε ΦΩΤΟ
Ο Λάζαρος Πολίτης με την αλμυρή εκδοχή του εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη ήταν ο νικητής του 1ου γύρου του διαγωνισμού για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα.
Η απόφαση της κριτικής επιτροπής έδωσε το εισιτήριο στον κ. Πολίτη για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 2019.




Ο διαγωνισμός της περασμένης Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου της Πάτρας στο πλαίσιο της διοργάνωσης mazichef με τη σφραγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
To παρών έδωσαν o Jean- Marie Hoffman, chef cuisinier της Γαλλικής Πρεσβείας, ο Κωνσταντινοπολίτης στην καταγωγή Στέλιος Παρλιάρος ειδήμων περί της ζαχαροπλαστικής ή ο «εθνικός μας ζαχαροπλάστης» όπως τον έχουν χαρακτηρίσει με μία θαυμαστή πορεία που περιελάμβανε το ζαχαροπλαστείο Fresh και τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή με τίτλο «Γλυκές Αλχημείες», η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου που μάλιστα διατηρεί ρεστωράντ στη Γαλλία και η Χρυσή Μουράτ.
Πάτρα: Το Γαλλικό Ινστιτούτο "μοσχομύρισε"! Όλα όσα έγιναν ... - TheBest
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










