Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζο Μπάιντεν "έκλεψε την παράσταση" στο Μπρόντγουεϊ

Ο Τζο Μπάιντεν "έκλεψε την παράστασ...

Πήγε και παρακολούθησε το έργο "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια"

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως "έκλεψε την παράσταση" και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές θεατρικού έργου στη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Μπρόντγουεϊ.

Ο Τζο Μπάιντεν - στο ετήσιο ταξίδι για διακοπές στη Νέα Υόρκη - εισέπραξε επευφημίες την περασμένη Τετάρτη 19/12/2018, όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση της μεταφοράς στη θεατρική σκηνή του "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" (To Kill a Mockingbird) από τον σκηνοθέτη Άαρον Σόρκιν.

Σύμφωνα με το Page Six, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν με τη σύζυγό του Τζιλ και τις δύο εγγονές τους, πήγαν στα παρασκήνια μετά την παράσταση, όπου ο αστέρας Τζεφ Ντάνιελς του χάρισε ένα στυλό που έγραφε "Atticus Finch 2020". (ο Άτικους Φιντς είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του έργου).

Ο Τζο Μπάιντεν συζήτησε επίσης με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, συμπεριλαμβανομένης της ΛαΤάνια Ρίτσαρτσον λέγοντάς τους ότι το θεατρικό - βασισμένο στο μυθιστόρημα της Χάρπερ Λι σχετικό με τις φυλετικές προκαταλήψεις τη δεκαετία του '30 στο Βαθύ Νότο- ανεβαίνει την τέλεια στιγμή "για να μας θυμίζει τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευπρέπεια".

Ο Μπάιντεν, ο οποίος εισήλθε στην Αμερικανική Γερουσία το 1973, μίλησε επίσης για τη δική του εμπειρία με τους διαχωρισμούς κατά τα πρώτα χρόνια του στην πολιτική.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight