ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιορτινό bazzar για τη στήριξη του συλλόγου Φλόγα

Γιορτινό bazzar για τη στήριξη του συλλόγου Φλόγα

Από 7 έως και 10 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα

Ένα ξεχωριστό Bazzar με Χριστουγεννιάτικα και άλλα εορταστικά δωράκια διοργανώνει φέτος  για τα παιδιά με καρκίνο, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα». Και είναι διαφορετικό διότι τα όμορφα δωράκια & άλλα μικρά αντικείμενα που προσφέρονται, έχουν φτιαχτεί με όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους εκατοντάδες εθελοντές και φίλους της «Φλόγας», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

«Κάθε κόμπος και μια ευχή, κάθε βελονιά και μια ελπίδα, κάθε χέρι εθελοντή που δούλεψε και μια πόρτα στο φως», λέει το φετινό μήνυμα της Φλόγας. Η αγορά των Χριστουγεννιάτικων δώρων της Φλόγας και η προσφορά τους είναι μια μικρή δόση αγάπης και χαράς αλλά και το μέσον για να στηριχθεί το πολύπτυχο έργο που επί τρεις και πλέον δεκαετίες προσφέρει ο Σύλλογος Φλόγα στα παιδιά με καρκίνο: μέσα από τους Ξενώνες της, μέσα από την κατ οίκον νοσηλεία, μέσα από την ενίσχυση των Ογκολογικών Κλινικών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και μέσα από δεκάδες άλλες δράσεις!

«Αυτή η χρονιά να φέρει καλή υγεία σε όλο τον κόσμο και σε μας. Σας περιμένουνε όλους!», εύχονται οι άνθρωποι της Φλόγας και μας  καλούν να επισκεφθούμε το γιορτινό «παζάρι» τους.

Το πρωτότυπο αυτό Bazaar  θα γίνει από 7 έως και 10 Δεκεμβρίου, (από 11.00 έως 17.00), στην έδρα της Φλόγας, Αιγίου 9, ΓΟΥΔΗ, στην Αθήνα.

(Τηλ. 210 748 1711, site : floga.οrg.gr‎).

Σχόλια

Ειδήσεις