ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δέχτηκε ευχές στην Πάτρα - Στελέχη της ΝΔ στο πλευρό του - ΒΙΝΤΕΟ

 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δέχτηκε ευχές στην Πάτρα - Στελέχη της ΝΔ στο πλευρό του - ΒΙΝΤΕΟ
Πομώνης Γιάννης

Δείτε τις εικόνες

Στην Πάτρα γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος πρόσφατα έλαβε και επίσημα τη στήριξη της ΝΔ. Ηρθε στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τη σύζυγό του και δέχτηκε ευχές στο BODEGAS όπου εκτός των άλλων είχε προσκαλέσει και τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ. Το thebest.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τις εικόνες.

Πλήθος στελεχών της ΝΔ, έδωσαν το παρόν. Ο κ. Φαρμάκης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ τόνισε ωστόσο πως "Τα πολιτικά βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα σήμερα".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε πως από το 2010 που ασχολείται ενεργά με τον Β βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και ως νομικός στο επάγγελμα γνωρίζει πολύ καλά τις αρμοδιότητες, πράγμα το οποίο σκοπεύει να μεταδώσει και στην κοινωνία. "Ο πολίτης δεν γνωρίζει τι μπορεί να του προσφέρει η περιφέρεια. Έχω τελείως διαφορετική άποψη για τον ρόλο της", είπε ο κ. Φαρμάκης και συνέχισε.

"Δεν θέλουμε να μηδενίσουμε το έργο κανενός. Εμείς ερχόμαστε να αλλάξουμε ταχύτητα. Θεωρούμε οτι 8 χρόνια είναι αρκετά για να κριθούν όλοι. Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά περισσότερα πράγματα και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο πολίτης αν κοιτάξει δίπλα του" είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Ειδήσεις