Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ποια είναι η μελαχρινή Αντιγόνη Κουλουκάκου που θα γίνει η «Τρισεύγενη» του ΔΗΠΕΘΕ

Πάτρα: Ποια είναι η μελαχρινή Αντιγόνη Κ...

Ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με τη Ζιζέλ ενώ έχει συναντήσει & εντυπωσιάσει τον Αλ Πατσίνο

Η ωραία μελαχρινή ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι τελικά η επιλογή του Κώστα Τσιάνου για τον απαιτητικό ρόλο της Τρισεύγενης, του μοναδικού θεατρικού έργου του σπουδαίου ποιητή μας Κωστή Παλαμά, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Πάτρα το 1859 στο οίκημα της Κορίνθου και Κολοκοτρώνη.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου όπως διαβάσαμε, μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, στη Νέα Σμύρνη και στη Δάφνη στην Αθήνα, απ’ όπου και έχει πολύ ωραίες παιδικές αναμνήσεις.

Από μικρή ήθελε να γίνει διπλωμάτης, φοίτησε στη Νομική σχολή ωστόσο τελικά το πτυχίο της αφορούσε στον κλάδο των πολιτικών επιστημών. Παράλληλα με τις σπουδές της στην Ιταλία, άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού παρουσιάζοντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Romeo Gigli, Alberta Ferretti, κ.α., σε Μιλάνο και Παρίσι.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου που σε πολλούς έφερνε στο νου κάτι από Μαρία Κάλλας, είχε την τύχη να δουλέψει μαζί με σούπερ μόντελ όπως την Ζιζέλ, την Κάρμεν Κας, την Καρολάιν Ριμπέιρο και οι εξαιρετικές φωτογραφήσεις της να φιλοξενηθούν σε κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως Vogue, Vanity Fair Ιταλίας, Marie Claire, κ.α.

Τελικά στράφηκε στην ηθοποιία κάνοντας σπουδές υποκριτικής στο Scuola del Teatro della Cometa, στην Ιταλία ενώ στην Ελλάδα δούλεψε στο σίριαλ «Λούφα και Παραλλαγή» στη ΝΕΤ όπου έπαιζε & ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στους «Αληθινούς Έρωτες» στον Alpha και στην αστυνομική σειρά «L.A.P.D.»  του Μega.

Φρόντιζε πάντα να πηγαινοέρχεται στην Ιταλία (στην Ρώμη) κι αυτό απέφερε καρπούς για την ωραία, σοβαρή και εκφραστική Αντιγόνη Κουλουκάκου καθώς φέτος έπαιξε στην καινούρια ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Πάολο Σορεντίνο («Τέλεια Ομορφιά») με τίτλο «Loro» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον οποίο υποδύθηκε εντυπωσιακά ο Τόνι Σερβίλο.

Το φιλμ στην Ιταλία προβλήθηκε σε 2 μέρη (Loro 1 & 2) ενώ στη χώρα μας παίχθηκε στις Αθηναικές αίθουσες προ δύο εβδομάδων ως μία ενιαία ταινία διάρκειας δυόμιση ωρών σε διανομή της Feelgood.

Δηλώνει ότι θαυμάζει τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι και τον Πιερ Πάολο Παζολίνι, της αρέσει το Μιλάνο, το φιλμ «Ο Μελισσοκόμος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αγαπά και την Κωνσταντινούπολη όπου γύρισε το 2015 την ταινία "Kiyidakiler" σε σκηνοθεσία Erdem Tepegöz όπου διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Hayk Kirakosyan που είχε συνεργαστεί και ήταν φίλος με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Στο ελληνικό θέατρο έχει παίξει στο «Σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, στο "Βρυσάκι" της Πλάκας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Ένκε Φεζολάρι.

Τέλος διαβάσαμε πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου με την μεσογειακή ομορφιά, είχε συναντήσει στη Νέα Υόρκη τον Αμερικανό σταρ Αλ Πατσίνο και η πρώτη του κουβέντα όταν του είπε το όνομά της ήταν:

«Αντιγόνη! Είσαι μια ζωντανή τραγωδία, αλλά πολύ όμορφη τραγωδία!».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. - πορτρέτο είναι από τον σπουδαίο international φωτογράφο Mustafa Seven.

*Το άρθρο γράφτηκε με πληροφορίες από άρθρα του popaganda.gr & mr-green.gr

Σε σκηνή της Ιταλικής κινηματογραφικής ταινίας "Loro".

Σε σκηνή της Ιταλικής κινηματογραφικής τ...

Σε σκηνή της Ιταλικής κινηματογραφικής ταινίας "Loro".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight