ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Θεοκάπηλοι και θεομπαίχτες οι, κατά δήλωσή τους, άθεοι!

Νίκος Νικολόπουλος: Θεοκάπηλοι και θεομπαίχτες οι, κατά δήλωσή τους, άθεοι!

«Γιατί έρχεται στην εκκλησία ο Πελετιδης, ενώ δεν έχει το Θεό του;» αναφέρει ο βουλευτής

Στην ανακοίνωσή του για τα όσα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Μητρόπολη Πατρών ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος τονίζει:

Εύκολα κατανοώ την δυσχερή θέση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη ήδη, και των φερεφώνων του. Η εναγώνια προσπάθειά του να κρύψει τις παρανομίες και αυθαιρεσίες του ιδιωτικού πλούτου του, οδηγούν αυτόν και τους αυλικούς του σε σπασμωδικές λεκτικές εκτροπές.

Δεν είμαι από τα παιδάκια που κάμπτονται, γιατί από μικρό παιδί βρίσκομαι μέσα στην εκκλησία και με την πίστη μου στο Θεό και την εμπιστοσύνη του λαού έφτασα μέχρι εδώ και δη σήμερα, απέναντι από τον πανικόβλητο Πελετίδη και τους ομοίους του.

Στην πορεία της πολιτικής και της κοινωνικής παρουσίας μου ανέκαθεν είχα την γενναιότητα της παραδοχής λαθών. Πάντα όμως ήμουν ο Νικολόπουλος. Ο εαυτός μου και τίποτε άλλο. Ο χριστιανός, ο θεολόγος, ο ψάλτης, ο πιστός. Ομολογώ  και διακηρύττω την πίστη μου με κάθε ευκαιρία. Δεν υπήρξα ποτέ κρυπτοχριστιανός και ούτε θα γίνω. Οι συμπολίτες μας με έχουν επαινέσει και με έχουν επικρίνει για πολλά. Αδιαλείπτως τους ευχαριστώ και για τους επαίνους και για την κριτική. Ιδίως για την κριτική, ακόμη κι αν είναι άδικη ή κακόβουλη. Όλα τα ανέχομαι.

Επιστρέφω μόνο το «θεομπαίχτης» στους θεοκάπηλους. Ο Θεός δεν έχει την ανάγκη συνηγόρων για να χρειάζεται να είμαι θεομπαίχτης.

Όμως, ο κατά δήλωσή του  άθεος Πελετίδης και η κουστωδία του, έχουν την υποχρέωσή να εξηγήσουν στον Πατραϊκό λαό, γιατί συμπεριφέρονται ως θεοκάπηλοι. Κατ’ επανάληψη εμφανίζονται στις εκκλησίες, με αφορμή διάφορες τελετές, ως παλιγκάπηλοι, κατά τον Δημοσθένη. Κατά συρροή, δηλαδή, θεοκάπηλοι.

Έχουν, με άλλα λόγια, το θράσος να κουβαλάνε μέσα στους ναούς την υποκρισία τους, μήπως και παραπλανήσουν τους πιστούς, προς άγρα ψήφων. Και δεν ορρωδούν, όταν εμπορεύονται τον Θεό που δεν πιστεύουν.

Θεοκάπηλοι και θεοτούμπηδες μαζί!

Σχόλια

Ειδήσεις