Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς νερό από το πρωί της Δευτέρας πάνω από 37 σπίτια στην Περιβόλα - Άνυδροι μέσα στο καλοκαίρι

Πάτρα: Χωρίς νερό από το πρωί της Δευτέρ...

Αντιπροσωπεία των κατοίκων πήγε στην αστυνομία και διαμαρτυρήθηκε

Νεότερη ενημέρωση - 19.45:

Παραμένει το σοβαρό πρόβλημα της διακοπής της υδροδότησης χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί ειδοποίηση στην περιοχή της Περιβόλας Πατρών. Όπως ανέφερε καταγγέλλων στο thebest.gr, είναι χωρίς νερό από τις 7 το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018 κοντά στα 37 σπίτια, μεταξύ των οποίων και μία πολυκατοικία. Ήδη αντιπροσωπεία των κατοίκων μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση, καθώς δεν είναι δυνατόν να παραμένουν για 2ο συνεχές 24ωρο χωρίς σταγόνα νερό. Το πρόβλημα οφείλεται σε καινούρια παροχή στην περιοχή από το Καρφούρ έως την Ολυμπία Οδό και στις εργασίες διακλάδωσης της με το υπόλοιπο δίκτυο υδροδότησης.

Οι κάτοικοι μιας και είναι καλοκαίρι με αυξημένες τις ανάγκες νερού (στην περιοχή υπάρχουν και κήποι αλλά και αγροτικές καλλιέργειες) είναι έξω φρενών διότι βλέπουν να μην υπάρχει η δέουσα ευαισθησία από πλευράς της ΔΕΥΑΠ. Όπως μας είπαν, θα μπορούσε η υπηρεσία βλέποντας ότι το πρόβλημα δεν λύνεται για 2η μέρα, να βοηθήσει τους κατοίκους φέρνοντας δύο υφροφόρες με νερό να γεμίσουν τα τεπόζιτα τους ή μεταφέροντας τους μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό για να μαγειρέψουν.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι αν συνεχιστεί το πρόβλημα και 3η μέρα να φτάσουν έως τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Ανδρέα Παπανικήτα ακόμα και στον εισαγγελέα υποβάλλοντας μήνυση.

-----------------------

Χωρίς νερό έχει μείνει από χθες το πρωί τμήμα της Περιβόλας, στην περιοχή γύρω από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. (Αριστοτέλους κλπ.) Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε στο thebest.gr το γεγονός, εκφράζοντας την αγανάκτισή του για το ότι από χθες το πρωί οι βρύσες δεν βγάζουν σταγόνα και μάλιστα καλοκαιριάτικα.

Όπως τονίζει, δεν είχαν ειδοποιηθεί ότι θα υπάρξει διακοπή , με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει καμία σχετική προετοιμασία από τα νοικοκυριά.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Τμήμα Βλαβών της ΔΕΥΑΠ από το οποίο ενημερώθηκε ότι η διακοπή οφείλεται σε εργασίες αντικατάστασης του δικτύου, χωρίς ωστόσο να δίνεται χρονοδιάγραμμα για το πότε θα υδροθοτηθεί ξανά η περιοχή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις