Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύσκολες στιγμές για την "βασίλισσα της νύχτας" Ζωζώ Σαπουντζάκη

Δύσκολες στιγμές για την "βασίλισσα...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε την Τετάρτη η αγαπημένη αδελφή της, Βάσω

Δύσκολες ώρες για τη αγέραστη ηθοποιό και αρτίστα Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς η «βασίλισσα της νύχτας» εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα θρηνεί για τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδερφής, Βάσως, η οποία υπήρξε καλλιτεχνικό της ταίρι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Όπως γράφει στην εφημερίδα Espresso ο Θάνος Μακρογαμβράκης, η κηδεία της Βάσως Μπράτσου τελέστηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 από το νεκροταφείο Παπάγου, στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς είχε υποστεί ισχυρό εγκεφαλικό.

Η εκλιπούσα όπως τονίζει το zappit.gr, ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Σαπουντζάκη, καθώς πρώτος ήταν ο Θεόδωρος, που έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή και τρίτη είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Οι δύο αδερφές είχαν τα ίδια καλλιτεχνικά χαρίσματα, αφού σύμφωνα με όσα κατά καιρούς είχε δηλώσει η αγαπητή showwoman χόρευαν και τραγουδούσαν το ίδιο καλά.

Να θυμίσουμε πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα στην επιτυχημένη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight