Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος ο Μπαρμπαρούσης με εγγύηση 30.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους – Τι δήλωσε - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ελεύθερος ο Μπαρμπαρούσης με εγγύηση 30....

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Μετά από πολύωρη απολογία, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον βουλευτή, στον οποίο επέβαλαν χρηματική εγγύηση 30.000 και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βγαίνοντας από τα δικαστήρια, δήλωσε: «Θα σεβόμουν όποια απόφαση της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Τον βουλευτή ανέμεναν έξω από τα ανακριτικά γραφεία περίπου δέκα φίλοι του, οι οποίοι όταν τον είδαν να βγαίνει και να τους κάνει το σήμα της νίκης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

 

Νωρίτερα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Ο βουλευτής με δήλωση που διένειμε χθες από τη ΓΑΔΑ υποστηρίζει ότι οι επίμαχες εκφράσεις του «ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως» στην ομιλία του.

Αναφέρει πως αποτελούν «ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση που μου είχε προκαλέσει το ουσιαστικό διακύβευμα της συζήτησης», ενώ τονίζει πως «η φρασεολογία μου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως προτροπή ή κατάλυση ή μεταβολή ή αλλοίωση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» το οποίο, όπως αναφέρει, σέβεται και υπηρετεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις