Η εσωκομματική εκλογική διαδικασία την Κυριακή αποτελεί σημαντικό σκαλοπάτι για την συσπείρωση
Η πολιτευτής Αχαΐας Έλενας Κονιδάρη - Αντωνοπούλου, μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ., σε κείμενο της αναφέρει ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, την ερχόμενη Κυριακή, αποτελεί ένα σημαντικό σκαλοπάτι για την συσπείρωση της και την ετοιμότητα του κόμματος για την μεγάλη εθνική εκλογική αναμέτρηση.
Αυτό σημαίνει, συνεχίζει η κυρία Κονιδάρη, ότι οφείλουμε να προσέλθουμε στις κάλπες της Κυριακής με συνέπεια και σοβαρότητα. Αποτελεί ένα σημαντικό πρόκριμα το οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό.
Τα τοπικά κομματικά όργανα τα οποία θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θα αποτελέσουν τις μικρές κυψέλες εργασίας ανάδειξης και προώθησης του έργου της παράταξής μας. Τα τοπικά μας όργανα είναι οι ισχυροί κρίκοι της κομματική μας αλυσίδας που συνδέουν τις τοπικές κοινωνίες με την κεντρική διοίκηση. Μεταφέρουν τη φωνή, την αγωνία και τα «θέλω» του κάθε πολίτη, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε περιοχής.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι μας να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας και ενωμένοι, στο πλαίσιο της πολιτικής που χαράσσει η κεντρική μας διοίκηση, να ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας για τη διάσωση της χώρας μας. Η παράταξή μας καλείται για μία ακόμα φορά να σηκώσει το βάρος της αναγέννησης του τόπου μας. Αυτό προϋποθέτει ότι όλοι μας θα βάλουμε πλάτη σε αυτή την εθνική προσπάθεια της ΝΔ.
Οι εκλογές της 13ης Μαΐου μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό δείγμα ότι είμαστε έτοιμοι μέσα από την συνεννόησή μας, τη συνεργασία μας, τον ενωτικό μας και παράλληλα ουσιαστικό μας λόγο, να ανταποκριθούμε στην ανάγκη διάσωσης της χώρας μας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









