Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανάσα για δανειολήπτες από το δικαστήριο της Πάτρας - Ο δικηγόρος εξηγεί το σκεπτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάσα για δανειολήπτες από το δικαστήριο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Αποφάσεις "ανάσα" έλαβε σε πρώτη φάση και για Πατρινούς δανειολήπτες, το ειρηνοδικείο Πατρών. Σύμφωνα με τις προσωρινές αποφάσεις, άνεργη γυναίκα απαλλάσσεται πλήρως από την καταβολή δόσεων, ενώ σε μια  ακόμη περίπτωση δανειολήπτριας, ορίστηκε μια πολύ ευνοϊκή δόση.

Η μία αφορά μία άνεργη γυναίκα, η οποία προσέφυγε στο Νόμο Κατσέλη και δικαιώθηκε καθώς μέχρις ότου εκδικαστεί κανονικά η αίτησή της δεν υποχρεούται να καταβάλει ούτε ένα ευρώ στην εφορία αλλά και στις τράπεζες.

Η δεύτερη περίπτωση για την οποία βγήκε μια θετική προσωρινή απόφαση από τα δικαστήρια της Πάτρας, αφορά σε ιδιωτική υπάλληλο με δυσβάστακτες δανειακές υποχρεώσεις και με ακίνητη περιουσία, για την οποία εκδόθηκαν ωστόσο πολύ ευνοϊκοί όροι.

Τις δύο υποθέσεις χειρίστηκε ο Πατρινός δικηγόρος Βασίλειος Ν. Παπαδόπουλος, ο οποίος εξηγεί στο thebest.gr πως πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις - έστω προσωρινές - του Ειρηνοδικείου Πατρών.

Το Δικαστήριο της Πάτρας με τις δύο αυτές σημαντικές αποφάσεις δίνει μεγάλη «ανάσα» στους οφειλέτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, απέναντι στις τράπεζες αλλά και το κράτος. Η προσφυγή των δύο δανειοληπτών στο Νόμο Κατσέλη σε πρώτη φάση τους δικαίωσε. Τώρα αναμένουν με αγωνία τις τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις