ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γ.γ. της ΑΑΔΕ εγκαινίασε την Α' ΔΟΥ -Τι είπε για τις συγχωνεύσεις των εφοριών της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Ο γ.γ. της ΑΑΔΕ εγκαινίασε την Α' ΔΟΥ -Τι είπε για τις συγχωνεύσεις των εφοριών της Πάτρας- ΦΩΤΟ
Πομώνης Γιάννης

Ακούστε τι δήλωσε

Τα επίσημα εγκαίνια του κτιρίου που στεγάζει εδώ και λίγους μήνες την Α’ ΔΟΥ της Πάτρας επί της ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 30 Μαρτίου, από τον γ.γ. της ΑΑΔΕ ο οποίος συνοδευόταν από διευθυντικά στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης.

Ο Γιώργος Πιτσιλής ερωτηθείς για το θέμα των συγχωνεύσεων των ΔΟΥ και τις επιπτώσεις που ενδεχομένως έχει σε φορολογούμενος και προσωπικό στις εφορίες, απάντησε πως στόχος είναι να μην προκληθεί όχληση σε κανέναν και να γίνει η καλύτερη δυνατή κατανομή του έμψυχου δυναμικού σε συνδυασμό με εξοικονόμηση χρημάτων από μισθώματα.

Ο κ. Πιστσιλής συνοδευόμενος από διευθυντικά στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης αναμένεται να επισκεφθεί το ΣΔΟΕ, την Γ’ ΔΟΥ Πάτρας, και άλλες υπηρεσίες ενώ αναμένεται να έχει συζητήσεις με στελέχη της περιοχής για την εκπεφρασμένη πρόθεση συγχώνευσης των ΔΟΥ της Πάτρας μετά την προτεινόμενη κατάργηση της Γ’ εφορίας.

Συνάντηση με τον κ. Πιτσιλή προγραμμάτισε εκτος των άλλων αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ. Αχαϊας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαληνίας.

Σχόλια

Ειδήσεις