Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia έφερε 550 τουρίστες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα - ΦΩΤΟ

Το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia έφε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σημαντική ανάσα στις τοπικές οικονομίες

Στο λιμάνι της Πάτρας έδεσε χθες το κρουαζιερόπλοι Salamis Filoxenia που μεταφέρει 550 τουρίστες. Ενας σημαντικός αριθμός τουριστών κατέβηκε από το πλοίο και κινήθηκε στην πόλη για έναν καφέ ή τις αγορές του.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες εκδρομές σε δημοφιλείς κοντινούς τουριστικούς προορισμούς.

Το Salamis Filoxenia ανήκει στην εταιρία Salamis Cruises και σαλπάρει από το λιμάνι της Λεμεσού, στην Κύπρο. Κατασκευάστηκε το 1975. Ανήκει πλέον στη Salamis Cruises. Έχει μήκος 157 μέτρα και χωρητικότητα εως 800 άτομα.

Τόσο η Πάτρα όσο και η ευρύτερη περιοχή χρειαζόταν μια ανάσα επισκεψιμότητας στην πόλη. Απο τουρίστες που δεν θα κλειστούν απαραίτητα σε ένα all inclusive ξενοδοχείο ή θα παραμείνουν στο κρουαζιερόπλοιο, αλλά θα κινηθούν και θα αφήσουν ζεστό χρήμα στις τοπικές αγορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις