Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πόνος μιας μάνας έγινε εκστρατεία υπέρ του προστατευτικού κράνους - Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του ο πατρινός Γιώργος Νταγιούκλας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πόνος μιας μάνας έγινε εκστρατεία υπέρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η μητέρα του Γιώργου μιλά στο thebest.gr

Η Πέμπτη 29 Ιουνίου, κανονικά θα έπρεπε να είναι ημέρα χαράς, για την οικογένεια του Γιώργου Νταγιούκλα, καθώς σήμερα θα γινόταν 18 χρονών. Το νήμα της ζωής του όμως κόπηκε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Έφυγε μετά από τροχαίο, αφού τον Μάιο του 2016 το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στην οδό Ακρωτηρίου.

Το γελαστό μέχρι εκείνη την στιγμή παλικάρι, ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας, τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή, την Κυριακή 15 Μαΐου του 2016, σε ηλικία 17 ετών.

Η μητέρα του Γλυκερία Λύτρα ίσως δεν μπορεί πλέον να του δώσει μια αγκαλιά, ωστόσο προσπαθεί να προστατεύσει στο βαθμό που της επιτρέπεται όλα τα άλλα παιδιά.

H κα Λύτρα κάνει φέτος μια εκστρατεία ενημέρωσης για τη χρήση του κράνους και ανήμερα των γενεθλίων -σαν σήμερα- του αδικοχαμένου γιου της, κάνει έκκληση σε όλους με μία εκδήλωση μνήμης και αφύπνισης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στις 19.00 σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις