Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στον Άγιο Μηνά για τη κατασκευή των νέων τάφων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στον Άγιο Μ...
Βγενόπουλος Φάνης

Σε λίγο καιρό οι τάφοι θα πωλούνται

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στο Β’ Κοιμητήριο της Λεύκας για τη δημιουργία των 500 νέων τάφων, στην έκταση μπροστά από τον ναό του Αγίου Μηνά. Ήδη τα συνεργεία από το Τμήμα Πρασίνου, κόβουν τα δέντρα και διαμορφώνουν το χώρο.

Σε πρώτη φάση θα κοπούν τα πεύκα που βρίσκονται στο οικόπεδο, ενώ κάποιες ελιές θα μεταφυτευτούν από το Πράσινο, σε άλλες δημοτικές εκτάσεις. Ακολούθως, θα δημιουργηθούν δρόμοι και θα «κοπούν» οι τάφοι.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει από τις δημοτικές υπηρεσίες, θα δημιουργηθούν περί τους 545 νέους τάφους, εκ των οποίων οι 345 θα είναι Β’ κατηγορίας και οι υπόλοιποι Α’ κατηγορίας.

Οι εκτιμήσεις των δημοτικών παραγόντων αναφέρουν ότι τα έσοδα από την πώληση των τάφων για τον Δήμο θα είναι περί τα τρία εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι τάφοι της Α’ Κατηγορίας πωλούνται έναντι 7.000 ευρώ έκαστος και της Β’ Κατηγορίας αντί του ποσού των 5.000 ευρώ.

Σε λίγο καιρό οι τάφοι θα ξεκινήσουν να πωλούνται και λόγω του έντονου ενδιαφέροντος εκτιμάται ότι οι τάφοι θα αγοραστούν εντός εξαμήνου ή εντός ενός χρόνου το αργότερο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις