Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται για το "Μεγάλο Παζάρι" στο Σκάι

Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοι...

Επιστρέφει το παλιό δημοφιλές τηλεπαιχνίδι με τον...ζονγκ

Η εντυπωσιακή Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως ήδη έχει γραφτεί, ετοιμάζεται για το δυναμικό της τηλεοπτικό comeback μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας.

H τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο πρωινό του Mega, ενώ τώρα η ξανθιά Ντορέττα Παπαδημητρίου που είχε κερδίσει το Dancing with the stars του ΑΝΤ1 βάζει πλώρη για το ΣΚΑΪ στο Φάληρο, όπου αναλαμβάνει την παρουσίαση σε καθημερινή βάση ενός δημοφιλούς παλιότερα παιχνιδιού, του «Μεγάλου Παζαριού».

Το παζάρι θα έχει διαγωνιζόμενους, που θα επιλέγει από το κοινό, θα τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και θα τους χαρίζει χρήματα και δώρα. Κάθε διαγωνιζόμενος θα δοκιμάζει την τύχη του και θα προσπαθεί να κάνει το σωστό παζάρι, μέσα από καταστάσεις που κρύβουν αγωνία, συγκίνηση, γέλιο, χαρά, κέφι, δράση και φυσικά τον... Ζονγκ, πίσω από την κουρτίνα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο μεταξύ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό OK που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στα περίπτερα όπου και δηλώνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα επανέλθει σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Όπως έγραψε το TV Έθνος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική σε αυτόν το νέο τηλεοπτικό ρόλο, γιατί έχει αυθορμητισμό, αυτοσαρκάζεται, είναι ετοιμόλογη και το κυριότερο; Είναι άμεση. Έχει το ταλέντο της επικοινωνίας, όπως φάνηκε και στο Πρωινό του Mega και το «Κάνε Παζάρι» είναι η μεγάλη της ευκαιρία για να απογειώσει αυτό της το ταλέντο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight