Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο Αχαιοί ηθοποιοί στη νέα σειρά του Alpha "Αστέρας Ραχούλας"

Δύο Αχαιοί ηθοποιοί στη νέα σειρά του Al...

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Μία καινούρια σειρά εντάσσεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Alpha. Πρόκειται για τη νέα κωμική σειρά με τίτλο "Αστέρας Ραχούλας" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου 2016.

Το σενάριο που είναι πρωτότυπο, υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός (συμμετείχε στη συγγραφή στις σειρές "Κλεμμένα Όνειρα", "Με δύο μαμάδες" και "Πολυκατοικία") μαζί με τον Μάκη Πιτταρά.

Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος.  Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν! Το ένα η Ραχούλα, με ιστορία αλλά χωρίς λεφτά και μια ομάδα με ψυχή. Το δεύτερο το Παραδείσι, που με τα άφθονα χρήματά του μπορεί να αγοράσει τα πάντα.

Στην μια μεριά του γηπέδου ο «Αστέρας». Η ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ραχούλας με πρόεδρο και εμψυχωτή τον τσιγκούνη Μπάμπη Καραγκούνη, η οποία χωρίς παπούτσια και μπάλες δέχεται τις ήττες με όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Φέτος, όμως, τα ψέματα τελειώνουν. Φέτος υπάρχει σαν έπαθλο ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που όποιος το κερδίσει, σώζεται!

Από την άλλη το αδίστακτο Παραδείσι και η ομάδα του «Κεραυνός» με επικεφαλής τον φθονερό Ανέστη Σκυρογιάννη και την αιμοβόρα γυναίκα του, την Γιώτα, που χρησιμοποιούν όλα τα νόμιμα και παράνομα μέσα για να εξαφανίσουν οριστικά τη Ραχούλα!

Οι κάτοικοι της Ραχούλας συσκέπτονται και αποφαίνονται ότι «αν δεν φας θεριό, δεν θεριεύεις». Ο μόνος που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο Άρης Ζαγορίτης. Ένας πρώην προπονητής της Α’ Εθνικής με αρχές που δεν τις προδίδει ποτέ και καμιά φορά τις εκφράζει με… μπουνιές.

Θα τον πείσουν να επιστρέψει στο χωριό και να τους βοηθήσει ή μήπως τελικά ο έρωτας θα το πετύχει;

Το καστ των ηθοποιών της σειράς είναι πλούσιο και μάλιστα ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα παίξουν, συναντάμε και δύο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς που έλκουν την καταγωγή τους από την Πάτρα, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Φωτεινή Ντεμίρη που κατάγεται από τα Καμίνια.

Παίζουν οι: Αντώνης Καρυστινός (ο οποίος πριν λίγα χρόνια είχε συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας), Παναγιώτα Βλαντή, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη θα εμφανίζεται ο Δάνης Κατρανίδης και στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Νίκου Κρητικού.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση - Με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Τα πέντε κλειδιά"

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου θα παίξει στη νέα κωμική σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight