Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες χαιρετίζουν την απόφαση του Δήμου για το θαλάσσιο μέτωπο

Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και οι Αγωνιζ...

Αναφέρονται σε "ιστορική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου"

Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες χαιρετίζουν τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία γίνεται ομόφωνα δεκτή η πρόταση της Κυβέρνησης για την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή απόφαση είναι ιστορική για την πόλη μας. Οι πολύχρονοι αγώνες, αγώνες πολλών δεκαετιών, της πόλης, των δημοτών της, πολλών δημοτικών αρχών, φορέων, συλλογικοτήτων και κινήσεων πολιτών βρίσκουν τη δικαίωσή τους.

Τώρα πρέπει όλοι μαζί και πάλι να συνεχίσουμε ώστε οι απαιτούμενες διαδικασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Και να προχωρήσουμε στην ανάπλαση του χώρου με σχέδιο, σοβαρότητα και όραμα για το αύριο.

Η χθεσινή συνεδρίαση όμως του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πολύ σημαντική και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί ήταν η πιο δημιουργική συζήτηση που έχει γίνει σε συνεδρίαση στην παρούσα θητεία του.

Ακούστηκαν απόψεις δημιουργικές από πάρα πολλές πλευρές και ενσωματώθηκαν στην απόφαση προσθήκες που πρότειναν τόσο η ΡΑΠ και οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες όσο και άλλες παρατάξεις, που σκόπευαν να διασφαλίσουν ότι θα υλοποιηθεί με τον καλλίτερο, ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο η βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου και η δέσμευση της Κυβέρνησης.

Αναμένοντας να δοθεί στη δημοσιότητα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχόμαστε και θα αγωνιστούμε ώστε αυτή η πρακτική να γίνει κανόνας στον τρόπο λήψης αποφάσεων για τα μεγάλα θέματα της πόλης και να μην μείνει μια φωτεινή εξαίρεση.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΟΛΠΑ για την αίσια κατάληξη του θέματος του θαλάσσιου μετώπου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις