Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Pokemon....Νo» - Μειώνονται δραματικά οι σταθεροί χρήστες του παιχνιδιού - Ανησυχούν οι επενδυτές

«Pokemon....Νo» - Μειώνονται δραματικά ο...

Νέες δυνατότητες υπόσχεται η Niantic για να φέρει τους χρήστες πίσω

«Pokemon Νo», λένε πλέον εκατομμύρια χρήστες του επιτυχημένου παιχνιδιού “Pokemon Go”, σύμφωνα με ανάλυση της εταιρείας Axion Capital Management την οποία δημοσίευσε το Bloomberg.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, από τα μέσα του Ιουλίου, ο αριθμός των ενεργών χρηστών που ασχολούνται πραγματικά με το παιχνίδι σε καθημερινή βάση έχει πέσει από τα περίπου 45 εκατομμύρια στα 30.

Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι, τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να λειτουργήσουν κατευναστικά ως προς τις ανησυχίες των επενδυτών, οι οποίοι έβλεπαν, ως τώρα, τους χρήστες να ασχολούνται περισσότερο με το Pokemon Go και λιγότερο με το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Ως «απάντηση» στις εξελίξεις, η σχετική ανάρτηση της Niantic στο Facebook, την οποία επικαλείται η εφημερίδα The Guardian σε δημοσίευμα της, προμηνύει την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης για το παιχνίδι, για συσκευές Android και IOS. Η ενημέρωση αυτή θα περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία «Pokemon Appraisal», ενώ υπόσχεται «πολλές νέες και συναρπαστικές δυνατότητες για την ψυχαγωγία των χρηστών».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις