Στα Συχαινά η εξόδιος ακολουθία
Σήμερα αποχαιρετούν τον 36χρονο Νίκο Παπανικολάου συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Συχαινών.
Ο άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο, στις 3 χθες τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Ισθμού - Επιδαύρου. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 6,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ισθμού - Επιδαύρου, όταν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος Νίκος Παπανικολάου, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε ξενοδοχείο κι εκείνη την ώρα επέστρεφε από την εργασία του.
Ο Νίκος Παπανικολάου είναι κουνιάδος του Περιφερειακού Συμβούλου Διονύση Μαυρόγιαννη. Η γυναίκα του και ο ίδιος είναι συντετριμμένοι.
Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









