Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με Θεοδωρακόπουλο το Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγίου

Με Θεοδωρακόπουλο το Δ.Σ. της Δημοτικής ...

"Οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν Δήμαρχο και όχι συνδυασμούς ή συμβούλους" λέει η ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της  Ν.Δ. Αιγίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Την προσεχή Κυριακή, οι πολίτες της Αιγιάλειας καλούνται να εκλέξουν Δήμαρχο και όχι συνδυασμούς ή δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά, ότι τα μέλη και οι απλοί ψηφοφόροι της Ν.Δ., που δεν ακολούθησαν την επίσημη δημοτική παράταξη του χώρου αλλά συμμετείχαν ή στήριξαν τα δημοτικά σχήματα των κ.κ. Θεοδωρακόπουλου και Καλογερόπουλου, είναι εκατοντάδες.

Με όλους αυτούς θα ξαναβρεθούμε σύντομα σε κοινούς αγώνες για την προάσπιση των ιδεών μας, διαχρονικά και ιστορικά.

Με απόλυτο σεβασμό στην άποψη ενός εκάστου των Νεοδημοκρατών της Αιγιάλειας και της ελεύθερης έκφρασής τους στις κάλπες την προσεχή Κυριακή αλλά και με στενάχωρη παραταξιακή συνείδηση, νιώθουμε αυτή την ώρα ως μία και μοναδική υποχρέωση, την επιθυμία να δηλώσουμε την ξεκάθαρη θέση μας.

 

Μεταξύ των δύο συνδιεκδικητών του δημαρχιακού θώκου, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα και αντιμετωπίζουμε με τον απαραίτητο πολιτικό πολιτισμό που μας ταιριάζει, δεν μπορούμε παρά να μην εκφράσουμε (κατά πλειοψηφία 8 υπέρ, 1 κατά και 2 λευκά) ΔΗΜΟΣΙΑ, πως πολιτικά οικείος, πιο κοντά στα πολιτικά μας πιστεύω, πιο κοντά στις απαιτήσεις μας από έναν αυριανό δήμαρχο, συνειδησιακά και ιδεολογικά ταυτισμένο μαζί μας, αξιολογώντας δε ως πιο στιβαρή την πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις