Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Καραφωτιάς στηρίζει Καλογερόπουλο στην Αιγιάλεια

Ο Καραφωτιάς στηρίζει Καλογερόπουλο στην...

Ο νυν δήμαρχος Αιγίου στο πλευρό του ανεξάρτητου υποψηφίου

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν τις τελευταίες ημέρες το δήμαρχο Αιγίου κ. Καραφωτιά να στηρίζει ανεπιφύλακτα το Δημήτρη Καλογερόπουλο για νέο δήμαρχο Αιγιάλειας, καθώς από το γραφείο του Δημάρχου, έφτασε η εξής ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ:

“Ξεκάθαρη και αυτοδιοικητική θέση ευθύνης στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, παίρνει ο νυν δήμαρχος Αιγίου Αποστόλης Καραφωτιάς.

Από τη θεσμική θέση στην οποία βρίσκεται, με τη λαϊκή εντολή των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, ο Δήμαρχος Αιγίου κ. Απόστολος Καραφωτιάς δηλώνει:

“Στην κρίσιμη αυτή καμπή για το νέο δήμο της Αιγιάλειας, η ψήφος είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας. Αξιολογώντας τη διαδρομή, το έργο, την προσφορά και το όραμα των δύο υποψηφίων δημάρχων που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή, πιστεύω ακράδαντα ότι η καλύτερη επιλογή ευθύνης για τον τόπο είναι ο καταξιωμένος δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Εξάλλου, από τη θέση του στελέχους της Ν.Δ., ο κ. Απόστολος Καραφωτιάς δηλώνει: “Καλώ τους γνήσιους Νεοδημοκράτες, που έμειναν πιστοί και στήριξαν τον τίμιο αγώνα του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, να τιμωρήσουν εκείνους που πρόδωσαν την παράταξη και συμμάχησαν με το τοπικό μνημόνιο, την τρόικα και τα αντιλαϊκά μέτρα που σήμερα πλήττουν βάναυσα το λαό.

Απόστολος Καραφωτιάς

Δήμαρχος Αιγίου”

 

Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις