Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτ. Αχαϊα: Δήμαρχος με 63,06% ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Δυτ. Αχαϊα: Δήμαρχος με 63,06% ο Ανδρέας...

Τα αποτελέσματα στο 91,25% των εκλογικών τμημάτων

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό 63,06% εκλέγεται ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο κ. Παναγιωτόπουλος, με καταμετρημένο το 91,25% των εκλογικών τμημάτων, λαμβάνει ποσοστό 63,06% και 21 έδρες, ο κ. Θανάσης Ραυτακόπουλος ποσοστό 33,32 και 11 έδρες και ο Αλέκος Θανόπουλος ποσοστό 3,61% και 1 έδρα.

Συνολικά ψήφισαν 20.908 από τους 27.826 εγγεγραμμένους. Η αποχή άγγιξε το 24,68%. Έγκυρα 28.113 ψηφοδέλτια, λευκά 183 άκυρα 612.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε:«Σήμερα οι δημότες νίκησαν! Νίκησαν για τη Δυτική Αχαΐα, για το μέλλον του τόπου μας , για το καλύτερο αύριο των παιδιών μας. Η νίκη του συνδυασμού μας «Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες» είναι νίκη όλων των δημοτών, τόσο αυτών που μας ψήφισαν, όσο και αυτών που δεν μας ψήφισαν. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, που ζητούν επιτακτικά λύση.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες, αναδεικνύοντας νικητές τους «Ενωμένους Ενεργούς Πολίτες» , σημαίνει ότι ήρθε η ώρα τα οράματά μας να γίνουν πράξη. Σε αυτό τον αγώνα που δεν είναι εύκολος, θέλουμε δίπλα μας εσάς, όλους τους δημότες, μιας και εσείς είστε οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας.

Δεσμευόμαστε για μια ακόμα φορά να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ούτως ώστε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να χτιστεί σε γερά θεμέλια, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα, που δημιουργεί η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις