Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ομιλιών του Παύλου Μοσχολιού

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ομιλιών του Παύλου Μοσχολιού

"Έχουμε όραμα για τον τόπο"

Με ομιλίες στο Παναιτώλιο και το Καινούργιο, ολοκλήρωσε τον κύκλο των ομιλιών του στους συνενούμενους με το Αγρίνιο δήμους, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός.

«Όταν άλλοι ψήφιζαν στη βουλή καταστροφικές  πολιτικές που οδήγησαν στο μνημόνιο, εμείς εφαρμόζαμε πολιτικές για την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Τα μέτρα αυτά που εδώ και χρόνια πήραμε, τα προτείνει τώρα ο κ. Σταμάτης, δείχνοντας δυστυχώς μια πρωτοφανή άγνοια για την περιοχή την οποία θέλει να υπηρετήσει ως δήμαρχος. Οι πολίτες όμως ξέρουν την πορεία και την προσφορά του καθενός μας και στις 7 του Νοέμβρη θα δώσουν την απάντησή τους» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Μοσχολιός.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» για τον σημερινό δήμο Θεστιέων, που η γειτνίαση του με την Τριχωνίδα και η υψηλής παραγωγικότητας γη του, του προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα.

«Έχουμε όραμα και ρεαλιστικό σχέδιο για κάθε περιοχή  του νέου δήμου ξεχωριστά. Και όπως με σιγουριά κοιτάμε τώρα τους δημότες του Αγρινίου στα μάτια, ήμαστε πεπεισμένοι πως σε τέσσερα χρόνια θα κάνουμε το ίδιο και με τους δημότες του νέου – διευρυμένου δήμου» τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Παύλος Μοσχολιός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις