Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απόψε στις 8 η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Απόψε στις 8 η κεντρική ομιλία του Δημήτ...

Τι δήλωσε για Στάθη Θεοδωρακόπουλο και Δημήτρη Καλογερόπουλο

Απόψε στις 8 το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στην ομιλία του, τελευταία  για την προεκλογική  περίοδο, θα σταθεί στα εξής σημεία:

  • Όλοι στις κάλπες για ψήφο στην «ελπίδα» και «καταδίκη των κυβερνητικών μέτρων».
  • Στις εκλογές επιλέγουμε «δήμαρχο νέο με προοπτική» κι όχι κουρασμένα και κουραστικά – εδώ και χρόνια – πρόσωπα που άφησαν τον τόπο πίσω.
  • Η Αιγιάλεια έχει ανάγκη από Δήμαρχο που θ’ αναγνωρίζει συνειδησιακά την πρωτοκαθεδρία του Αιγίου, αλλά θα συνδιοικεί με όλους τους άλλους δήμους ισοδύναμα, ισόρροπα και με πρόκριση αυτών σε τομείς που πρέπει, ακόμα κι έναντι του Αιγίου.
  • Ψήφος στους Θεοδωρακόπουλο – Καλογερόπουλο, που πίσω τους υπάρχει διασπασμένο το τοπικό ΠΑΣΟΚ, είναι ψήφος εμπιστοσύνης και επιβράβευση των κυβερνητικών μέτρων που έχουν εξουθενώσει τους πολίτες.
  • Η Αιγιάλεια έχει ανάγκη από άφθαρτα πρόσωπα, με όρεξη, σαφή προσανατολισμό έργων και δράσεων, χωρίς αμαρτίες του παρελθόντος και ύποπτα όσο και υπόγεια προσωπικά πολιτικά παιχνίδια.
  • Ποιοι κρύβονται πίσω από τους υποψηφίους δημάρχους και γιατί δεν έχουν λάβει ξεκάθαρες θέσεις για κρίσιμα ζητήματα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε εξαπέλησε επίθεση σε υψηλούς τόνους για μια ακόμη φορά κατά Δημήτρη Καλογερόπουλου και Στάθη Θεοδωρακόπουλου.

Την τελευταία του  ραδιοφωνική συνέντευξη δίνει σήμερα το πρωί στις 10:30 ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Αιγίου «Μέλλον 103,9» και τον Δημοσιογράφο Τάκη Νικολόπουλο.

Χθες το πρωί ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στο ραδιόφωνο του Alpha ρωτήθηκε: «Ανατρέψατε τα πάντα. Τι έχετε να πείτε»

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος απάντησε: «Δεν ανέτρεψα κάτι, απλά οι πολίτες του Αιγίου και της Αιγιάλειας, βλέπουν κουρασμένους και αποτυχημένους στα τοπικά πράγματα και εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στη νέα γενιά της περιοχής, μαζί με τα αναγκαία έμπειρα στοιχεία. Ο λαός θέλει το άφθαρτο, το καθαρό, το σαφές, το αυριανό, το θετικό, το άοκνο. Η ανατροπή θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου και στις 14 του μήνα η ολική αλλαγή των τοπικών δεδομένων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις