Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε Στράτο και Λεπενού μίλησε ο Παύλος Μοσχολιός

Σε Στράτο και Λεπενού μίλησε ο Παύλος Μοσχολιός

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

«Όταν άλλοι διακατέχονταν από σύγχυση επιδιώξεων και προσωπικής στρατηγικής, εμείς δουλέψαμε εντατικά, ολοκληρώσαμε ένα σπουδαίο έργο αναγνωρίσιμο απ’όλους , εκπονήσαμε ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα και δημιουργήσαμε ένα πολυσυλλεκτικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο. Απαντάμε στις ανάγκες τις κοινωνίας και τις προκλήσεις του Καλλικράτη», τόνισε στις ομιλίες που πραγματοποίησε σε Στράτο και Λεπενού, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», στις ομιλίες του αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος για τους συνενούμενους δήμους.

«Ο Kαλλικράτης και ο νέος δήμος Αγρινίου, χρειάζονται ανθρώπους να τους υπηρετήσουν, σε 24ωρη βάση. Ανθρώπους με όραμα, με εμπειρία, με έργο, που ζουν εδώ, πονάνε τον τόπο και γνωρίζουν τα προβλήματά του. Δεν μπορεί το Αγρίνιο να διοικηθεί από την Αθήνα ή απ’οπουδήποτε αλλού, ούτε να στηριχθεί σε εκθέσεις ιδεών.» συμπλήρωσε με νόημα ο κ. Μοσχολιός.

Ο Παύλος Μοσχολιός, εστίασε στο θέμα της εκτροπής του Αχελώου και τόνισε: «Θα επιμείνουμε στον αγώνα κατά της εκτροπής, συνεπείς στην αταλάντευτη στάση που έχουμε εδώ και χρόνια, με όλους τους φορείς του νομού, κατά του έργου της εκτροπής της λογικής. Σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να μιλήσουν για αντισταθμιστικά  από την εκτροπή. Τους λέμε  όχι, η καταστροφή μας δεν έχει τιμή και δεν θα μπούμε σε μια τέτοια λογική. Το οφείλουμε στα παιδιά μας»

«Πολιτιστικό  έμβλημα του νέου δήμου Αγρινίου», χαρακτήρισε επίσης ο κ. Μοσχολιός του αρχαίο θέατρο Στράτου.

Οι περιοδείες του Παύλου Μοσχολιού, συνεχίζονται με ομιλίες της Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στην Ματαράγκα (6:00 μ.μ.) και στις Παπαδάτες (7:00 μ.μ.), και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου  στο Παναιτώλιο στις 6:30 μ.μ. και στο Καινούργιο στις 7:30 μ.μ.

Η κεντρική προεκλογική  συγκέντρωση του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» και η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις