Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Σταμάτης: Δεύτερη απάντηση στην απάντηση της Τριχωνίδας ΑΕ ΟΤΑ

Δ. Σταμάτης: Δεύτερη απάντηση στην απάντ...

"Το πανηγύρι που έχουν στήσει κάποιοι τελειώνει"

Από την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Σταμάτη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Τις τελευταίες εβδομάδες ζητάμε από τον κ. Μοσχολιό να μας κατονομάσει ένα και μόνο δικό του έργο. Και όταν λέμε δικό του εννοούμε ένα έργο που να το οραματίστηκε, να το σχεδίασε, να αγωνίστηκε να το χρηματοδοτήσει και να ξεκίνησε την υλοποίηση του.

Όλες αυτές τις εβδομάδες ο κ. Μοσχολιός μας απαντάει με έργα, τα οποία όπως έχουμε ξανά αναφέρει είναι έργα άλλων και κυρίως έργα του σημερινού Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιου Σώκου.

Για άλλη μια φορά μας απαντάει κατά τον ίδιο τρόπο στην απάντηση που εξέδωσε για λογαριασμό του η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ ΟΤΑ

Να πάρουμε λοιπόν ένα - ένα έργα με τα οποία ο κ. Μοσχολιός απέδειξε την αναπτυξιακή δράση της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ κατά την περίοδο που αυτός ήταν Πρόεδρος της.

«Στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. υπήρξε φορέας υλοποίησης της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας L+ στην Αιτωλ/νία και την Ευρυτανία με απόλυτη επιτυχία», λέει τα δελτίο τύπου που εκδόθηκε για να μας αποστομώσει. Μόνο που η Κοινοτική Πρωτοβουλία L+  «έκλεισε» το 2006 και το σύνολο των έργων που πραγματοποιήθηκαν φέρουν την πολιτική υπογραφή του κ. Σώκου.

«Την ίδια χρονική περίοδο»» αναφέρει στην απάντηση της η εταιρεία, «συμμετείχε στην Δομή Στήριξης Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση ιδιωτικών έργων του Ολοκληρωμένου Προγράμματος της Ορεινής ζώνης Βάλτου – Παναιτωλικού’, αλλά και αυτά τα έργα φέρουν την πολιτική υπογραφή του κ. Σώκου.

«Στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο δίκτυο δομών στην Ελλάδα με 26 δομές στους δυο νομούς Αιτωλ/νίας και Ευρυτανίας», όμως αυτό δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο. Σας παραπέμπουμε στην 1η απάντηση μας στην απάντηση της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΕ ΟΤΑ.

«Στην νέα προγραμματική περίοδο υποβάλλαμε , εγκριθήκαμε και πρόσφατα υπογράψαμε σύμβαση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα “Προσέγγιση Leader Άξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013” με περιοχή εφαρμογής δήμους των Νομών Αιτωλ/νίας, Ευρυτανίας και Λευκάδας, συνολικού προϋπολογισμού 10.000.000,00 €», λέει η απάντηση της εταιρείας, μόνο που υποβάλανε προς έγκριση έργα συνολικής Δημόσιας Δαπάνης 20.000.000 ευρώ, για να υπογράψουνε σύμβαση μόλις για 6.250.000 ευρώ, με την Αιτωλική Αναπτυξιακή (μικρότερη αναπτυξιακή υποτίθεται να υπογράφει σύμβαση με μεγαλύτερη Δημόσια Δαπάνη.

«Προωθήσαμε την ανακύκλωση των οργανικών αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας μέσω του διακρατικού προγράμματος INTERREG III – BIOUMICA», αναφέρει η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ ΟΤΑ, μόνο που αυτό το πρόγραμμα δεν υλοποιήθηκε ποτέ αφού το μηχάνημα κομποστοποίησης αυτού του προγράμματος είναι παροπλισμένο χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ.

Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους γιατί λίγες μέρες μένουν ακόμα για να συνειδητοποιήσουν μερικοί ότι το πανηγύρι που έχουν στήσει κάποιοι τελειώνει"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις