Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι θέσεις του συνδυασμού του Στάθη Θεοδωρακοπουλου

Οι θέσεις του συνδυασμού του Στάθη Θεοδωρακοπουλου

Για τα καυτά θεματα της Αιγιάλειας

Στις ομιλίες του ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος ξεκαθαρίζει τις θέσεις του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» για ζητήματα με πρώτο αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, της ανεργίας των νέων και της ανάδειξης της Αιγιάλειας σε δήμο πρότυπο στον Κορινθιακό, που έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει μοχλό οικονομικής ανάπτυξης σε όλη την Αιγιάλεια.

"Είναι σφάλμα να μη ψηφίσετε τους ικανότερους  αλλά όσους σας χαϊδεύουν τα αυτιά  και σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια," λέει χαρακτηριστικά ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος. Επισημαίνει δε ότι "η ανεργία θα καταπολεμηθεί με πολλή δουλειά εκείνης της δημοτικής αρχής, που θα έχει το ικανό στελεχιακό δυναμικό που απαιτείται για να διεκδικήσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Έτσι θα δημιουργηθούν οι θέσεις εργασίες, έτσι θα δουλέψουν οι επιχειρήσεις της περιοχής, οτιδήποτε άλλο σας λένε είναι ψέμα για να υφαρπάξουν τη ψήφο σας," είπε χαρακτηριστικά στην κεντρική του ομιλία στον Ερινεό.

"Είναι σφάλμα επίσης να μη ψηφίζετε τους ικανότερους αλλά τους κομματικούς" επεσήμανε ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος στην ομιλία του, τονίζοντας επίσης "το συνθετικό πλεονέκτημα του συνδυασμού του, που υπερτερεί έναντι των αμιγώς κομματικά συνδυασμών αφού το κριτήριο επιλογής κατάρτισης του ψηφοδελτίου είναι η ικανότητά, η εμπειρία, οι γνώσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και η «τρέλα» τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση."

Στην προχθεσινή του ομιλία στον Ερινεό ξεκαθάρισε επίσης τις θέσεις του συνδυασμού του για το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη θέση Παπανικολού.

«Η κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στην θέση Παπανικολού σε μια περιοχή ιδιαίτερου κάλλους με πλούσια υπόγεια νερά και δίπλα σε οικισμούς και καλλιέργειες μας βρίσκει αντίθετους. Είναι πραγματικά να απορεί κανένας ποιος και γιατί πήρε την απόφαση να γίνει σε μια τέτοια θέση ένας ΧΥΤΑ. Θα γίνει  προσπάθεια το εγκεκριμένο κονδύλι  από το Ταμείο Συνοχής για την  κατασκευή ΧΥΤΑ στην Παπανικολού  να το μεταφέρουμε και να το εκμεταλλευτούμε στην κατεύθυνση σωστότερης διαχείρισης των απορριμμάτων».

Στον τομέα του πολιτισμού για τον πρώην δήμο Ερινεού  περιλαμβάνεται η επαναλειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης και σύνδεσή της ηλεκτρονικά με αυτή του Αιγίου και η κατασκευή μικρού υπαίθριου θεάτρου στην Πλατεία Καμαρών.

Στις  προγραμματικές δεσμεύσεις επίσης περιλαμβάνονται :

• Αξιοποίηση πηγών του ΠαναχαΪκού την θέση «Νερομάννα» και μεταφορά του

νερού για ενίσχυση του κεντρικού δικτύου  του Δήμου Ερινεού.

• Άμεση σύνταξη από την Δ.Ε.Υ.Α.Α. μελετών αντικατάστασης δικτύων αμιαντο-

σωλήνων, στα Τοπικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Ερινεού, όπου υπάρχουν

ακόμα.

• Ενίσχυση του βοηθητικού προσωπικού ου Αγροτικού  Ιατρείου Καμαρών, για την

καλύτερη  εξυπηρέτηση των πολιτών.

• Χωροθέτηση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση «Ακονιά», εφόσον την

υποδείξει ειδική μελέτη, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’ όψιν και το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών.

• Αξιοποίηση του παραθαλάσσιου οικοπέδου  που έχει ο πρώην Δήμος στη θέση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις