Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Tριανταφυλλόπουλος: Θα προσφύγει κατά του κύρους των εκλογών

Γρηγόρης Tριανταφυλλόπουλος: Θα προσφύγε...
Ρουμελιώτη Πέπη

"Δεν εμπλεκόμαστε σε «σενάρια» για συμφωνίες και παρασκήνια"

Συνεδρίασαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τα μέλη που στελεχώνουν το συνδυασμό της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της παράταξης. Με την οργή να ξεχειλίζει για τις αρνητικές εξελίξεις και το παρασκήνιο που «παίχτηκε» εις βάρος της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» όλο αυτό το διάστημα, όπως αναφέρει ο συνδυασμός,ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις, τόσο για το άμεσο μέλλον, όσο και μακροπρόθεσμα, αφού αυτό που τονίστηκε από τους πάντες είναι η απαίτηση των συμπολιτών να διαδραματίσει η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» το ρόλο που της αξίζει στο δημοτικό σκηνικό της Αιγιάλειας.

Πέραν της ενημέρωσης που έγινε ενόψει της προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια κατά του κύρους των εκλογών (μετά την 14η Νοέμβρη όπως ορίζει ο νόμος), καθορίστηκε ο τρόπος δράσης με συγκεκριμένες κινήσεις που θα γίνουν αμέσως μετά τις εκλογές.

Παράλληλα όσον αφορά την περίοδο των εκλογών και τη στάση που θα κρατήσουν τα μέλη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ο επικεφαλής Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε να υπάρξει έκφραση στις κάλπες κατά συνείδηση! Αυτό που διεφάνη από τις τοποθετήσεις των μελών ήταν η διάθεση για αποχή από τις εκλογές, με τον επικεφαλής να επαναλαμβάνει ότι καθένας ας πράξει αυτό που ορίζει η συνείδησή του τόσο την 7η όσο και την 14η Νοέμβρη, υπενθυμίζοντας παράλληλα την πιθανότητα να υπάρξει εκ νέου προσφυγή στις κάλπες με την δικαίωση της παράταξης από το Εκλογοδικείο.

Αυτό το οποίο τονίστηκε τόσο από τον επικεφαλής όσο κι από τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης ήταν πως δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να εμπλέξει τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» και τα στελέχη της σε σενάρια για συμφωνίες κλπ παρασκήνια, όπως χρόνια τώρα γίνεται στα δημοτικά της περιοχής. Τακτικές που έχουν καταδικαστεί από τους πολίτες της Αιγιάλειας δεν πρόκειται να ακολουθηθούν από τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ», αυτή είναι άλλωστε η μεγάλη διαφορά της παράταξης μας σε σχέση με άλλες παρατάξεις που στελεχώνονται από «επαγγελματίες δημοτικούς παράγοντες», τόνισε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος για να εισπράξει παρατεταμένο χειροκρότημα από τα στελέχη της παράταξής του.

Η επόμενη συνάντηση των μελών της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας για αποτίμηση των αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής, αλλά και νεώτερη ενημέρωση για την δικαστική οδό σε συνεννόηση πάντα με τα δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις