Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας Ηλείος, ο Φώτης Αλεξόπουλος στην τοπική τουριστική επιτροπή της Σαντορίνης

Ένας Ηλείος, ο Φώτης Αλεξόπουλος στην το...

Τον όρισε νέο μέλος η Έπαρχος Θήρας κ. Λειβαδάρου

Ο Ηλείος στην καταγωγή Φώτης Αλεξόπουλος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, πρώην Αναπληρωτής Βουλευτής Νομού Ηλείας και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς είναι το νέο μέλος που όρισε η Έπαρχος Θήρας κ. Λειβαδάρου στην Τουριστική Επιτροπή του Επαρχείου Θήρας (Σαντορίνη), του νησιού των Κυκλάδων με τις υπέροχες ομορφιές που θεωρείται παγκόσμιος εξωτικός τουριστικός προορισμός.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ neasantorinis.gr, ο Φώτης Αλεξόπουλος μέλος Δ.Σ ΙΝ.ΚΑ/Γ.Ο.Κ.Ε, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς είναι το νέο μέλος που όρισε η Έπαρχος Θήρας κ. Λειβαδάρου στην Τουριστική Επιτροπή του Επαρχείου Θήρας. Ο κ. Αλεξόπουλος έχει άμεση σχέση με το νησί της Σαντορίνης καθώς η σύζυγός του κατάγεται από εκεί.

Η συμμετοχή του κ. Αλεξόπουλου στην επιτροπή κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς όπως επισημαίνει και ο ίδιος σε σχετική επιστολή προς την Έπαρχο, θεωρεί ότι οι προτάσεις του ΙΝ.ΚΑ/ Γ.Ο.Κ.Ε  θα βοηθήσουν στο έργο της Επιτροπής, κατά πολύ.

Είναι προφανές ότι κατά την σύσταση τέτοιων «ευαίσθητων» επιτροπών,  ο πολίτης με τον όρο καταναλωτής (απ’ όπου και αν προέρχεται) θα πρέπει να έχει ενεργή παρουσία.

Ο ίδιος ο κ. Αλεξόπουλος όπως αναφέρει, θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημοσίως  την Έπαρχο Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου για την μεγάλη τιμή  ώστε  να συμμετέχει  ως μέλος στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Θήρας.

«Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος   για την Σαντορίνη, την Θηρασιά, την Ίο, την Φολέγανδρο και την Σίκινο», ανέφερε ο Φώτης Ν. Αλεξόπουλος.

Η φωτ. είναι από το anydaynews.blogspot.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις