Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλεία: Δύο βουλευτές έστησαν παγίδα στον Καφύρα

Ηλεία: Δύο βουλευτές έστησαν παγίδα στον Καφύρα

Πολιτική θύελλα μετά τις παρεμβάσεις τους

Πολιτική θύελλα είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, με την παρασκηνιακή δραστηριότητα να έχει ως μοναδικό στόχο να καταφερθεί πλήγμα στο πρόσωπο του νομάρχη Χ. Καφύρα. Προκειμένου να χάσει το προβάδισμα στην υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη, δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστησαν παγίδα στο νομάρχη Ηλείας λίγο χρόνο πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων κομίζοντας καταγγελίες στην Ιπποκράτους με ένα και μοναδικό σκοπό, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές,  να «μαυρίσουν» το όνομά του και να τεθεί εκτός του προεκλογικού στίβου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές πολύ καλά πληροφορημένες, η συνεργασία των δύο πράσινων βουλευτών της Ηλείας για να εξοστρακίσουν την πολιτική παρουσία  και μέλλον του νυν νομάρχη Χ. Καφύρα είχε και… διακριτούς ρόλους.

Όπως συζητείται στους διαδρόμους του «αρχηγείου» του κόμματος, ο ένας εκ των δύο είχε αναλάβει το ρόλο του «εγκεφάλου» του σχεδίου και ο δεύτερος εκτελούσε κατά γράμμα την στρατηγική γραμμή που είχαν χαράξει, δηλαδή τον πολιτικό παροπλισμό του Χ. Καφύρα.

Μάλιστα, οι ίδιοι πεπεισμένοι ότι το σχέδιό τους θα αποφέρει καρπούς είχαν ετοιμάσει και διάδοχη κατάσταση (ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη) , πολιτικό πρόσωπο του κύκλου τους που κατέχει στελεχιακή θέση ή στην περίπτωση που υπήρχαν ενστάσεις και αντιδράσεις άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως συμβιβαστική λύση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις